Infrasoft a iniţiat o dezbatere despre mobilitate şi eficienţă în lucrul cu documentele

Infrasoft a iniţiat o dezbatere despre mobilitate şi eficienţă în lucrul cu documentele

Participarea Documenta DMS în cadrul evenimentului CIO (Council National Conference) 2017 a adus un real câştig invitaţilor care au aflat cât de uşor pot să transforme dosarele, facturile, contractele, arhivele în documente electronice mereu la îndemână şi în siguranţă.

Transformarea tehnologică aduce noi provocări organizaţiilor, iar Documenta DMS a fost în mijlocul profesioniştilor şi managerilor IT pentru a încuraja viteza şi mobilitatea cu care azi putem folosi informaţia. Modul de lucru în companii este simplifcat, eficientizat, automatizat datorită aplicaţiei complete pentru controlul şi managementul documentelor, Documenta DMS.

Standul Documenta DMS s-a aflat în antreul sălii unde a avut loc Conferinţa Naţională a Managerilor IT din România, ediţia a V-a – „Digital Era. The urge of business transformation”, desfăşurată la Hotel Radisson Blue, Bucureşti. Participanţii au avut contact direct cu aplicaţia Documenta DMS. Prin intermediul ecranului cu touchscreen, vizitatorii au navigat în aplicaţie şi totodată au primit informaţiile dorite de la membrii echipei. Arhivarea electronică, automatizarea facturilor, managementul contractelor, crearea fluxurilor de lucru şi nu numai, au fost subiecte dezbătute la stand.

Registratura electronică a fost o temă centrală, astfel că organizaţiile care se confruntă cu un volum impresionant de hârtii şi cereri sosite din partea publicului pot apela la soluţia eRegistratura.ro, un produs al Documenta DMS, care controlează automat întreg circuitul documentului. Angajaţii câştigă timp prin eficientizarea modului de lucru, publicul completează formularele tipizate şi consultă stadiul unei cereri online, de acasă sau de la birou.

Ediţia din acest an a Conferinţei Naţionale a Managerilor IT din România a reunit peste 200 de profesionisti, experti, lideri de afaceri si manageri IT, CIOs si COOs, cu scopul de a discuta despre o nouă viziune asupra lumii afacerilor în Era Digitală, ai cărei piloni principali sunt serviciile de Cloud, noile tehnologii de productivitate şi mobilitate, precum şi analiza datelor, care au un impact major asupra proceselor, produselor şi modului în care interacţionăm în cadrul companiei şi în exteriorul acesteia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0