Orange oferă minute şi internet utilizabile naţional şi în roaming

Orange oferă minute şi internet utilizabile naţional şi în roaming

Orange anunţă noua ofertă naţională pentru abonaţi, care aduce beneficii suplimentare şi recompensează fidelitatea clienţilor existenţi pentru timpul petrecut în reţeaua Orange. Clienţii care optează pentru un abonament Orange Me sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în reţea.

Orange Home aduce abonaţilor şi utilizatorilor de cartele preplătite un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut în reţeaua Orange daca aleg un abonament Home Net şi Home TV. Bonusul poate fi folosit la achiziţia de telefoane sau tablete.

Clienţii ne-au acordat încrederea lor şi, de 20 de ani, ne inspiră să dezvoltăm pentru ei noi produse şi servicii inovatoare, să fim din ce în ce mai buni. Ne dorim să le oferim încă o dată o dovadă a aprecierii pe care o avem pentru ei şi de aceea beneficiile pe care le propunem în oferta din această primăvară celebrează şi recompensează loialitatea faţă de serviciile Orange” a declarat Yves Martin, Chief Commercial Officer al Orange România.

Odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră în România, clienţii persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet şi minutele naţionale incluse în pachetele Orange Me în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2017 şi este accesibilă tuturor clienţilor care aleg un abonament din oferta curentă, pentru o perioadă de 24 de luni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0