Marsh Romania facilitează relaţia dintre clienții iSTYLE şi Allianz-Ţiriac

Marsh Romania facilitează relaţia dintre clienții iSTYLE şi Allianz-Ţiriac

marshiSTYLE RETAIL, cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei, oferă clienților săi din România un nou serviciu inovator, care acoperă prin asigurare avariile accidentale, furtul și garanția extinsă, într-un singur pachet de servicii.
Produsele Apple eligibile pot fi asigurate la Allianz-Țiriac chiar în momentul achiziționării acestora din magazinele iSTYLE prin intermediul pachetelor de servicii iCare și iCare+.
Asigurarea iCare oferă o acoperire de unul sau doi ani pentru telefoane mobile, tablete, desktopuri şi laptopuri Apple pentru riscurile de avarii accidentale și furt prin efracţie, aceasta fiind valabilă în toată lumea. Avariile acoperite sunt cele produse de: contactul cu lichide, deteriorarea produsului cauzată de lovituri sau căderi, daune cauzate de acțiunea directă sau indirectă a trăsnetului, daune cauzate de presiune, incendiu, fum, explozie, scurtcircuit, daune electrice sau supratensiune. În situația unei distrugeri accidentale totale sau a furtului calificat, clientul va beneficia de înlocuirea aparatului cu un produs nou, același model sau unul cu caracteristici asemănătoare, în limita valorii de cumpărare a produsului avariat/furat.
În plus, clienţii pot achiziționa şi pachetul de garanţie extinsă iCare+ la cel mai competitiv preţ din piaţă: de la 19 Euro pentru un iPad, pe an. În cazul tabletelor iPad, laptopurilor Macbook şi sistemelor desktop iMac, acoperirea legală de doi ani, pentru clienții persoane fizice, sau de un an, pentru clienții persoane juridice, este astfel extinsă cu încă un an. Garanţia extinsă iCare+ se activează în cazul în care produsul nu funcţionează conform parametrilor asumaţi de producători, ca urmare a unor erori de fabricaţie, de proiectare sau a unor defecte materiale. Notificarea daunelor se poate realiza direct în magazinele iStyle sau la service-ul distribuitorului, toate informaţiile fiind disponibile în cadrul condiţiilor de asigurare.
Cristian Fugaciu, CEO, Marsh România (foto): „Experiența locală în domeniul telecom şi retail dar și expertiza globală ne poziționează ca principal furnizor și dezvoltator al programelor de tip affinity. Din anul 2009 de când am început să gestionăm astfel de proiecte am depășit un prag istoric de 500.000 de clienți. Marsh este consultant în definirea unor astfel de produse, în implementarea și derularea programelor. Crearea de produse noi, care răspund noilor nevoi ale clienţilor, distribuite online sau offline, ataşate altor produse sau servicii reprezintă viitorul asigurărilor datorită valorii pe care o oferă clientului final.”
Valeriu Ion, Director General iStyle Retail: „Suntem o companie care are tot timpul grijă ca experienţa clienţilor să fie excepţională. De astăzi ne-am asigurat că această experienţă poate fi
excepţională chiar şi în eventualitatea nedorită a producerii unor accidente. Produsele de asigurare pe care le-am implementat prin intermediul Marsh cu Allianz-Ţiriac oferă clienţilor protecţie şi predictibilitatea costurilor cu utilizarea produselor pe care le comercializăm. Suntem încrezători că aceste poliţe acoperă marea majoritate a riscurilor cu care se confruntă utilizatorii de Mac, iPad și iPhone”.
Rémi Vrignaud, CEO Allianz-Ţiriac: „Cu fiecare nou demers pe care îl facem, ne propunem să ne apropiem mai mult de clienţii noştri, să fim prezenţi acolo unde ei îşi petrec timpul, acolo unde sunt centrele lor de interes. Cu iCare şi iCare+ completăm practic un pachet de nevoi ale cumparatorilor de comercializate de iSTYLE, oferindu-le protectie financiara pentru investitia lor, în cazul producerii unor riscuri destul de des întâlnite; erori de fabricaţie, avarii accidentale sau furturi.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0