“Maşina mea” în cadrul aplicaţiei de mobil

business01Şoferii români au acum posibilitatea să primească direct pe telefon notificări cu privire la serviciile aferente propriei maşini: RCA, ITP, Casco, rovinietă, rată de leasing sau credit, prin intermediul secţiunii „Maşina mea” din cadrul aplicaţiei Auto.ro. Astfel, şoferii vor fi alertaţi la data prestabilită când expiră asigurările, când au scadenţa la rata maşinii, inclusiv când este necesară reînnoirea trusei medicale. “Maşina mea” vine în sprijinul şoferilor români care trebuie să gestioneze un volum mare de informaţii legate de maşina personală. Utilizatorii care îşi completează această secţiune vor afla prin intermediul telefonului care este termenul de expirare, respectiv de plată a serviciilor conexe. Este o completare a celor două secţiuni deja existente în cadrul aplicaţiei Auto.ro: locaţii auto şi anunţuri de maşini rulate. “Încă de la început ne-am dorit ca aplicaţia Auto.ro să vină în sprijinul conducătorilor auto. Secţiunea “Maşina mea” este un pas important în creşterea nivelului de utilitate oferit şoferilor români prin uşurinţa de gestionare şi sistemul automat de alertare care centralizează informaţiile despre maşină şi notifică proprietarul privind termenele de plată, programările efectuate sau alte servicii conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Cu o bază de date de peste 30.000 de adrese, aplicaţia dezvoltată de Auto.ro oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, oriunde în România. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să caute şi să adăuge anunţuri auto direct de pe telefonul mobil.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicaţiei Auto.ro se numără: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistenţă rutieră, parcări, pensiuni şi de curând bancomate. Este uşor de utilizat, calculează rapid ruta şi distanţa către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact şi promoţii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0