OTP Leasing și Business Lease finalizează contractul de achiziție și servicii pentru peste 170 de vehicule, pentru UPC România

OTP Leasing și Business Lease finalizează contractul de achiziție și servicii pentru peste 170 de vehicule, pentru UPC România

otplÎncepând cu luna septembrie, UPC România este beneficiarul și utilizatorul a peste 170 de autovehicule noi, achiziționate prin OTP Leasing România și gestionate de Business Lease România, în urma unei tranzacții tripartite dintre UPC România SRL (UPC), OTP Leasing România IFN SA (OTP Leasing) și Business Lease România SRL (BLRO).
Flota este compusă din vehicule Ford și BMW, iar procesul de achiziție a fost un acord global de cumpărare încheiat între compania-mamă a UPC, Liberty Global și producători. Tranzacția reprezintă un proces de achiziție important, înaintat de OTP Leasing, companie ce oferă soluții de leasing pentru achiziționarea de vehicule și echipament pentru întreprinderile românești și este o dovadă a angajamentului OTP Group în construirea unor relații de business durabile și valoroase în România.
„Pentru a răspunde în totalitate așteptărilor și nevoilor companiei UPC, suntem extrem de încântați că am întâlnit o abordare «out-of-the-box» similară din partea ambilor noştri parteneri, UPC și Business Lease, în urma căreia a rezultat o tranzacție din care toate părțile au de câștigat”, a declarat Luís Félix Morais, CEO, OTP Leasing România.
„De mai mult de cinci ani, Business Lease gestionează flota de mașini deținută de UPC. Relația noastră se bazează pe încredere, expertiză și respect reciproc. Când UPC a decis înlocuirea unei părți semnificative din flotă cu mașini noi, am fost solicitați să furnizăm o soluție completă. Grație flexibilității și cooperării profesionale cu partenerul nostru, OTP Leasing, am reușit ca împreună să furnizăm acest produs personalizat care răspunde în totalitate cerințelor clientului nostru. Urmărim să modelăm în continuare acest concept de parc auto în domeniul serviciilor de vehicule din România”, a adăugat Philip Aarsman, Managing Director, Business Lease România.
UPC România SRL (www.upc.ro), membru al Liberty Global Group, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din România și lider pe piața tehnologiei și a inovației. Compania oferă servicii de televiziune, internet de mare viteză și telefonie în aproximativ 300 de orașe din România, pentru peste 1,245 milioane de clienți.
OTP Leasing România IFN SA (www.otpleasing.ro) este membru al OTP Group, cel mai mare grup bancar din Ungaria și unul dintre cele mai mari grupuri bancare independente din Europa Centrală şi de Est. Compania este subsidiara de leasing financiar a OTP Bank România SA și oferă soluții de leasing pentru achiziționarea de vehicule și echipament pentru întreprinderile românești.
Business Lease România SRL (www.businesslease.ro), membră a Business Lease Group, este o companie internațională de servicii complete de leasing operațional. Business Lease și-a construit o reputație solidă în toate aspectele legate de gestionarea flotelor auto, concentrându-se pe oferirea celor mai bune soluții pentru clienți, șoferi și furnizori, fapt reflectat și în slogan: Same Cars, Better Care. În afara României, Business Lease funcționează și în Olanda, Slovacia, Cehia, Ungaria și Polonia. Grupul Business Lease are sediul central în Olanda și este o divizie a Grupului AutoBinck (www.autobinck.com), cu sediul în Haga. Grupul AutoBinck este unul dintre jucătorii premium de pe piața de mobilitate din Europa și operează în opt țări europene.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0