Premieră: Libra Internet Bank lansează Creditul Online, fără hârtii şi fără drumuri la bancă

Premieră: Libra Internet Bank lansează Creditul Online, fără hârtii şi fără drumuri la bancă

Pentru prima dată în România, Libra Internet Bank lansează pe piaţa bancară un produs de creditare 100% online, prin care clienţii persoane fizice pot accesa un credit de consum fără a merge la bancă.
emil-bituleanu-libra-bank-presedinte“Ca şi în cazul contului online, pe care l-am lansat în 2014, şi de această dată am reuşit să fim prima instituţie bancară din România care oferă un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientării băncii către zona de digital banking”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.
Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetăţenie romană şi rezidenţa în România, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 59 de ani împliniţi. Clienţii pot obţine între 1.000 şi 20.000 lei, cu o dobândă variabilă ROBOR 3M + marjă fixă de 12.93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani. De asemenea, clienţii online Libra Internet Bank beneficiază de zero comisioane, putând obţine creditul online fără comision de analiză a dosarului şi fără comision de acordare.
Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clienţii îşi pot deschide rapid un cont online, pe care îl activează printr-un transfer iniţial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicaţia de internet banking, primesc ofertă pe email şi o acceptă printr-un click în internet banking, urmând să primească banii pe cont imediat, totul fără hârtii, fără drumuri la bancă.
Pe piaţa bancară din România, LIBRA INTERNET BANK se remarcă prin produse inovatoare, fiind prima bancă din România care a oferit serviciul de deschidere a unui cont bancar online, încă din noiembrie 2014. LIBRA INTERNET BANK are în prezent o reţea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienţi din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate şi AgriBusiness.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0