Un nou osciloscop de înaltă performanță lansat de Rohde & Schwarz

Un nou osciloscop de înaltă performanță lansat de Rohde & Schwarz

Rohde & Schwarz introduce noua familie de înaltă performanță R&S RTP, extinzându-şi portofoliului de osciloscoape conform motto-ului „Inovaţie în domeniul osciloscoapelor, precizia măsurătorilor”. În timpul dezvoltării noii familii de osciloscoape, expertul inovator în domeniul testării şi măsurii, s-a concentrat în special pe precizia măsurării, viteză, o gamă largă de funcții și tehnologie de viitor.

R&S RTP integrează cel mai bine mai multe instrumente decât orice alt osciloscop din clasa sa. Toate aceste caracteristici poziţionează osciloscopul R&S RTP ca o opţiune foarte bună pentru operaţiuni de depanare, de ex. a componentelor încorporate cu interfețe RF rapide digitale sau de bandă largă. R&S RTP este acum disponibil în două modele: de 4 GHz şi de 6 sau de 8 GHz. Rohde & Schwarz continuă să promoveze inovarea pe piața osciloscoapelor, iar noile modele de înaltă performanță demonstrează încă o dată calitatea echipamentelor.

Familia de osciloscoape de înaltă performanță R&S RTP combină integritatea semnalului cu o rată ridicată de achiziție. În modul standard de achiziție, poate măsura un milion de forme de undă pe secundă fiind astfel de peste o mie de ori mai rapid decât alte osciloscoape din clasa sa. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să detecteze mult mai rapid erori sporadice.

Este singurul instrument de pe piață care compensează pierderile de transmisie de la sursa de semnal la osciloscop (deembedding) în timp real. Avantajul este că osciloscopul este extrem de rapid chiar și cu funcţia de corecție a semnalului activată. Datorită arhitecturii unice de trigger digital, echipamentul poate triggera cu precizie pe semnale compensate.

O caracteristică suplimentară a osciloscopului R&S RTP care economiseşte timpul dezvoltatorilor este accelerarea hardware pentru o serie de funcții de analiză. Măsuratorile de teste, histogramele si analizele de domeniu de frecvenţă pot fi efectuate la viteză mare pentru rezultate rapide cu fiabilitate statistică ridicată.

Osciloscopul de înaltă performanță R&S RTP integrează mai multe instrumente mai bine decât orice alt osciloscop din clasa sa. În plus față de canalele osciloscopice analogice, sunt disponibile 16 canale logice, patru canale de tensiune și patru canale de măsurare. R&S RTP suportă analiza de protocoale a interfeţelor bus serial şi dispune de funcţii de analiză a spectrului si semnalului. Datorită gamei largi de funcţii, utilizatorii pot testa multe tipuri diferite de semnale de la circuite complexe intercorelate în timp cu un singur instrument de măsură şi control, astfel se detectează mai repede erorile asociate.

Noul osciloscop de înaltă performanță de la Rohde & Schwarz se adresează dezvoltatorilor în domeniul electronicii pe piața wide-base, în special în domeniul aerospațial și al apărării, domeniul automotive, al industriei și al telecomunicațiilor. Este ideal pentru depanarea circuitelor electronice cu semnale diferite în timpul dezvoltării, inclusiv high-speed buses (USB, PCI Express, MIPI etc.), interfețe RF multicanal (radio sau radar), interfețe de memorie DDR, unități complexe de gestionare a energiei. Cu ajutorul R&S RTP se pot testa toate aplicațiile în care semnalele de înaltă rezoluție trebuie măsurate cu o gamă dinamică largă și sensibilitate ridicată în domeniile de timp și de frecvență.

În ciuda gamei largi de funcții, R&S RTP este cel mai compact osciloscop de înaltă performanță de pe piață, cu o amprentă cu 40% mai mică decât modelele convenționale. Datorită conceptului sofisticat de răcire și a ventilatoarelor, instrumentul este extrem de silenţios.

Familia R&S RTP de înaltă performanță este o investiție foarte sigură. Dacă cresc cerințele de măsură şi control, lățimea de bandă de măsurare, adâncimea memoriei și gama de funcții pot fi ușor upgradate cu opțiuni hardware și software.

Rohde & Schwarz planifică îmbunătățiri suplimentare ale familiei R&S RTP. Sunt planificate până la sfârşitul anului 2018 implementarea mai multor opțiuni hardware: un modul generator cu două canale analogice și opt canale digitale și o sursă de puls diferențial de 16 GHz. În cursul anului 2019 se vor lansa şi alte modele R&S RTP cu o lățime de bandă mai mare.

Rohde & Schwarz, un furnizor dedicat de osciloscoape cu mulți ani de experiență, își extinde portofoliul cu familia R&S RTP. Rohde & Schwarz va prezenta prima sesiune de demonstrații a familiei RTP RTP în cadrul Simpozionului (IMS2018) din Philadelphia, în perioada 12 – 14 iunie 2018. Osciloscopul de înaltă performanță R&S RTP este disponibil acum în două modele: de 4 GHz şi de 6 GHz sau 8 GHz.

Grupul de tehnologie Rohde & Schwarz dezvoltă, produce și comercializează echipamente inovatoare de măsură şi control, IT şi comunicații pentru utilizatorii profesionali. Rohde & Schwarz se concentrează pe domeniile: echipamente de măsură şi control, broadcast şi media, cybersecurity, comunicaţii securizate şi monitorizare și testarea rețelelor, domenii care abordează numeroase segmente de piață din industrie și sectorul guvernamental.

Fondată cu peste 80 de ani în urmă, compania independentă are o rețea extinsă de vânzări și service în peste 70 de țări. La data de 30 iunie 2017, Rohde & Schwarz avea aproximativ 10.500 de angajați. Grupul a realizat un venit net de aproximativ 1,9 miliarde EUR în anul fiscal 2016/2017 (iulie-iunie). Compania are sediul central în München, Germania și are centre regionale în Asia și SUA.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0