Visa extinde programul de transport pentru a îmbunătăți experiența călătorilor din întreaga lume

Visa extinde programul de transport pentru a îmbunătăți experiența călătorilor din întreaga lume

  • 100 de parteneri s-au înscris până acum în programul Visa Ready for Transit pentru a oferi călătorilor o experiență de plată rapidă, simplă și sigură.

Visa Inc. (NYSE: V) anunță că 100 de parteneri s-au înscris până în prezent în programul global de transporturi Visa Ready for Transit, care oferă operatorilor de transport acces la o rețea extinsă de soluții tehnologice și expertiză pentru a facilita transportul călătorilor.

Operatorii de transport de pretutindeni recunosc avantajele introducerii plăților contactless direct la turnicheții de la metrou și în autobuze. Plata unei călătorii cu un card contactless sau un portofel digital îi ajută pe călători să economisească timp prețios, fără să mai fie nevoie de bilete sau cartele de călătorii cumpărate în avans ori de reîncărcarea cardului de călătorie. Visa a contribuit la lansarea a 60 de noi proiecte de transport numai în ultimul an, iar cele în curs de derulare înregistrează o adopție crescută a plăților contactless, cu creșteri anuale de 40%.

Călătorii din întreaga lume apreciază viteza, securitatea și confortul plăților contactless, iar operatorii de transport au înțeles acest mesaj. Având aproape 180 de proiecte în desfășurare, Visa și-a luat angajamentul de a oferi o experiență îmbunătățită de călătorie oriunde în lume”, a declarat Nick Mackie, șef global pe mobilitate urbană în cadrul Visa. „Suntem încurajați de dezvoltarea constantă a Visa Ready for Transit, o componentă esențială în furnizarea accelerată de soluții de transport contactless, prin faptul că oferă operatorilor de transport acces la soluțiile certificate Visa, ajutând în același timp partenerii să își maximizeze investițiile”.

Prin selectarea unui furnizor de tehnologie sau a unui consultant pentru a sprijini un proiect în cadrul programului Visa dedicat partenerilor de transport, operatorii pot simplifica procesul de identificare a partenerului și a expertizei potrivite, eficientizând testarea și implementarea și accelerând lansarea în piață. Operatorii de transport pot avansa proiectele cu încrederea că soluția certificată Visa Ready pe care o aleg îndeplinește standardele înalte de securitate ale Visa.

Soluțiile de transport contactless eficientizează plata biletelor de călătorie și reduc costurile operaționale, contribuind în același timp la creșterea numărului de călători printr-o experiență îmbunătățită oferită clienților. Programul Visa Ready for Transit oferă operatorilor de transport acces pe plan internațional la 100 de parteneri cu soluții și capabilități de top pentru a sprijini aspecte cheie ale sistemelor de tarifare de ultimă generație, inclusiv procesul de vânzare a biletelor și colectare a banilor, precum si administrarea operațiunilor back office. Pe lângă furnizorii de tehnologie, programul Visa oferă servicii de consultanță pentru operatorii de transport privind accesul la documentația tehnică și expertiză în proiectarea și furnizarea de soluții conforme.

MTA și-a luat angajamentul de a face călătoriile mai rapide și mai convenabile. Plata contactless cu cardul bancar și portofelul digital nu face doar mai plăcută experiența de călătorie, ci oferă, de asemenea, flexibilitate și posibilitatea de a utiliza metoda de plată preferată”, a declarat Al Putre, OMNY Program Executive, MTA. „Am primit feedback extrem de încurajator de la călători de când am lansat OMNY, noul sistem de plată contactless a călătoriilor din MTA, fapt evidențiat de cele aproape 3 milioane de plăți contactless înregistrate de la lansarea din 31 mai. Pentru succesul proiectului a fost esențială colaborarea cu parteneri cu expertiză tehnică și capabilități de top care au făcut posibilă această experiență”.

Consumatorii din întreaga lume aleg în continuare plata contactless ca modalitate preferată la check-out, având în vedere că mai mult de 50% dintre tranzacțiile realizate cu Visa în magazine din afara SUA sunt contactless. Peste 100 de milioane de carduri Visa contactless au fost emise în Statele Unite, iar estimările arată că 300 de milioane de carduri vor fi emise până în 2020.

Visa Ready for Transit ajută companiile participante să valorifice oportunitățile, pe măsură ce tot mai multe orașe din lume caută să implementeze noi metode de plată care să răspundă preferințelor și așteptărilor în permanentă schimbare ale consumatorilor. Partenerii Visa își pot maximiza investițiile în soluții și capabilități noi prin certificare și testare cu regulile globale ale Visa. Soluțiile certificate Visa Ready funcționează în întreaga lume, indiferent dacă un călător se află într-un autobuz din Sao Paulo, Singapore sau Sydney.

Noii parteneri Visa Ready se alătură unui grup care valorifică deja oportunitatea de a îmbunătăți experiența călătorilor:

Înscrierea în programul Visa dedicat partenerilor de transport a permis Vix să furnizeze experiența de plată intuitivă a călătoriei pe care călătorii o așteaptau, permițând în același timp operatorilor de transport să inoveze în domeniul plăților și să dețină controlul tarifelor percepute pentru serviciile lor. Participarea în programul Visa a contribuit la accelerarea adopției plăților contactless EMV în cadrul agențiilor noastre la nivel global, oferind atât beneficii operaționale, cât și economii de costuri, pe lângă furnizarea unei multitudini de date de servicii valoroase, deoarece operatorii se străduiesc să permită digitalizarea serviciilor” a spus Adrian Kelly, Chief Product Officer, Vix Technology. Circulația pasagerilor în sistemele de transport public poate doar să crească pe măsură ce timpul devine o resursă tot mai prețioasă și accentul pe conservarea climei devine a doua natură a generațiilor viitoare. Capacitatea consumatorilor de a accesa serviciile de transport va depinde nu numai de inovațiile în materie de plăți, ci de soluțiile de plată care vor echilibra oferta cu cererea pentru aceste servicii, deopotrivă cu nevoile și dorințele consumatorilor. Worldline și Visa au lucrat împreună la realizarea a numeroase proiecte pentru a introduce noi forme de plăți digitale în domeniul transporturilor, aducând beneficii inerente prin colectarea sporită a veniturilor, reducerea fraudei și, cel mai important, simplificarea accesului călătorilor. Ne așteptăm ca ritmul de schimbare continuă a acestei industrii să crească și, odată cu aceasta, să apară produse care să maximizeze potențialul rețelelor globale de plăți în domeniul transportului de călători, așa cum s-a întâmplat și în domeniul comerțului.”

Dacă sunteți un operator de transport public și doriți să aflați mai multe despre partenerii Visa Ready for Transit, vizitați https://visaready.visa.com/Transit_Program.html

Dacă sunteți o companie hardware sau software – sau dacă sunteți consultant în domeniul transportului – și doriți să deveniți partener Visa Ready for Transit sau dacă sunteți deja înscris în program și doriți să vă certificați soluția cu Visa, aflați mai multe informații aici.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0