Citi îl numește pe Daniyar Akiyanov în rolul de Treasury and Trade Solutions Head pentru România

Citi îl numește pe Daniyar Akiyanov în rolul de Treasury and Trade Solutions Head pentru România

Citi a anunțat astăzi numirea lui Daniyar Akiyanov în poziția de Treasury and Trade Solutions Head pentru România, alăturându-se echipei de management locale. În acest rol, Daniyar Akiyanov va fi responsabil de divizia care oferă serviciile integrate de gestionare a lichidităților și finanțări comerciale companiilor locale și multinaționale, instituțiilor financiare și sectorului public.

Daniyar Akiyanov îl înlocuiește pe Sebastian Kucharek, care a fost promovat în Ungaria în rolul de Treasury and Trade Solutions Head pentru cinci țări din regiunea Europei Centrale și de Est (Ungaria, România, Cehia, Slovacia și Bulgaria). Daniyar Akiyanov își va desfășura activitatea în București și va raporta către Sebastian Kucharek și Ivan Vrhel, Director General Citi România.

Divizia Citi Treasury and Trade Solutions este o structură fundamentală ce ne permite să oferim clienților instituționali cea mai cuprinzătoare gamă de servicii dedicate gestionării lichidităților, soluții inovatoare pentru plăți și încasări, carduri corporate, servicii pentru investiții și eficientizarea capitalului circulant sau facilități de finanțare pentru tranzacțiile comerciale. Daniyar Akiyanov vine cu o experiență valoroasă în sprijinul clienților Citi din România și cu misiunea de a-i sprijini să administreze în mod eficient activitatea trezoreriilor lor și schimburile comerciale, într-un context economic în continuă schimbare”, a explicat Ivan Vrhel, Director General Citi România.

Akiyanov și-a început cariera la Citi în 2003-2005 și a revenit în companie în 2008 ca Head of Trade pentru Citi Kazahstan. În 2012, a fost promovat ca Head of Treasury and Trade Solutions pentru Kazahstan. Sub conducerea sa, divizia din Kazahstan a devenit una dintre cele mai mari din EMEA și lider de piață în serviciile de gestionare a lichidităților și finanțări comerciale. În 2017, Daniyar Akiyanov s-a mutat la Moscova, de unde a gestionat pentru o perioadă determinată divizia de cash management pentru regiunea Rusia-Ucraina-Kazahstan. El a absolvit studii de masterat în domeniul serviciilor financiare și de credit la universitatea Almaty State Academy of Management.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0