Loredana Ralea, în echipa Clifford Chance Badea

Loredana Ralea_CCBClifford Chance Badea, biroul local al celei mai mari case de avocatură din lume, își consolidează echipa prin recrutarea Loredanei Ralea pe poziția de Counsel.  

Cu o experiență de peste 15 ani la case de avocatură de talie internațională, Loredana s-a specializat în drept corporativ și drept comercial. De-a lungul carierei, a fost implicată în proiecte ample de fuziuni și achiziții, guvernare corporativă, dreptul muncii, reglementarea instituțiilor financiare și în industria asigurărilor. A acordat asistență juridică în tranzacții, precum și cu privire la aspecte variate legate de activitatea curentă a unor clienți din industrii importante, incluzând sectorul financiar – bancar, sectorul bunurilor de consum, energie, turism. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București (1994) și este membru în Baroul București.

„În ultimii ani, am avut ocazia să ne întâlnim cu Loredana de cealaltă parte a mesei de negocieri, în tranzacții de referință”, spune Nadia Badea, Partener. „Am apreciat întotdeauna profesionalismul și expertiza de care a dat dovadă, iar astăzi ne bucurăm să îi urăm bun venit în echipa Clifford Chance Badea. Este, fără îndoială, o recrutare valoroasă pentru casa noastră de avocatură, aducând un plus de experiență care să consolideze echipa, dar și o personalitate puternică, orientată în permanență către nevoile și interesele clientului”.

„Pentru mine, avocații de la Clifford Chance Badea au fost întotdeauna parteneri interesanți de dialog, care m-au provocat adesea în proiectele pe care am colaborat”, adaugă Loredana Ralea. „Într-o piață din ce în ce mai competitivă, rigoarea profesională și performanța devin criterii de selecție esențiale nu doar în zona de business, ci și în cea de recrutare, de ambele părți. Sunt onorată că profilul meu se încadrează în strategia partenerilor Clifford Chance Badea și, totodată, motivată să mă ridic la nivelul așteptărilor și obiectivelor fixate”.

Clifford Chance este prezentă în România din 2006 și operează în prezent sub denumirea Clifford Chance Badea, fiind singura firma din Magic Circle pe deplin integrată în România.

Biroul din București are în prezent trei parteneri (Daniel Badea – Managing Partner, Nadia Badea și Perry Zizzi) și o echipă internaţională de 45 de avocați. Clifford Chance Badea se implică în mod constant în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finanțări, restructurări, emisiuni de eurobonduri și de acțiuni pe piețe internaționale de capital, instrumente financiare derivate, achiziții de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură și autostrăzi, investiții imobiliare, precum și litigii și arbitraje interne și internaționale.

Clifford Chance este una dintre cele mai importante case de avocatură din lume, cu poziționare solidă și resurse ample pe cinci continente. Fiind un parteneriat unic, pe deplin integrat la nivel global, cultura organizațională a Clifford Chance se bazează pe stilul de lucru abordabil, în echipă. Obiectivul nostru este să depășim întotdeauna așteptările clienților noștri, care provin din cele mai variate zone ale mediului corporatist (comercial și industrial), sectorul guvernamental, instituții de reglementare, entități comerciale și organizații non-profit. Oferim clienților noștri consultanță juridică și opinii la cel mai înalt nivel, combinând standardele globale ale firmei cu expertiza aprofundată la nivel local.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0