MOVCAR, platforma de gestionare a vehiculelor își extinde serviciile către consumatori și afaceri private

MOVCAR, platforma de gestionare a vehiculelor își extinde serviciile către consumatori și afaceri private

MOVCAR, platforma lider în România pentru gestionarea vehiculelor, a anunțat că își extinde funcționalitatea prin oferirea de servicii complete de gestionare a vehiculelor în 4 limbi, precum și prin includerea vânzărilor RCA pe platforma web pentru persoanele care locuiesc pe teritoriul României.

MOVCAR, creată pentru a sprijini proprietarii de automobile în gestionarea vehiculelor, a devenit din ce în ce mai populară de la lansarea sa inițială, funcționând la nivel global și având utilizatori din 175 de țări. Cu noile disponibilități adaptate preferințelor și comportamentului utilizatorilor, precum și o permanentă dorință de a interconecta versiunea mobilă cu cea web, MOVCAR va putea să servească o bază mai mare de utilizatori individuali și companii.

Platforma MOVCAR este funcțională în patru limbi, inclusiv română, engleză, germană și poloneză, și permite companiei să servească o gamă largă de utilizatori individuali – inclusiv expați români -și companii. MOVCAR își extinde în mod regulat funcționalitățile pentru a se potrivi mai bine nevoilor crescute ale șoferilor și flotelor mari, fiind disponibil gratuit pentru utilizatorii individuali, în timp ce companiile plătesc pentru servicii pe baza unui abonament.

„Sunt entuziasmat să văd cum MOVCAR își extinde funcționalitățile”, a declarat Mikolaj Ovcaric, CEO și fondator al MOVCAR.

„Vom putea servi mai mulți utilizatori individuali și companii decât oricând, schimbând modul în care gestiunea vehiculelor funcționează. Apariția start-up-urilor tehnologice din industria de asigurări, la fel ca MOVCAR, modelează tendințele industriei și creează noi oportunități de colaborare și inovație pentru asiguratori și șoferi. Credem cu tărie că MOVCAR este una dintre cele mai moderne și prietenoase aplicații de gestionare a vehiculelor de pe piață și ne bucurăm să îmbunătățim întotdeauna funcționalitățile sale pentru utilizatorii noștri.”
MOVCAR sprijină companiile în gestionarea flotelor de mașini, înclusiv a datelor despre vehicule, rapoarte de cheltuieli și costuri, automatizarea managementului flotei și contribuția la eficiența sarcinilor de lucru.

Mai mult, un beneficiu unic al aplicației MOVCAR este posibilitatea de a raporta o cerere de despăgubire către compania de asigurări în doar câteva click-uri, prin intermediul aplicației mobile și a platformei web, economisind timp, bani și navigând rapid printr-un sistem în mod tradițional birocratic.

Aplicația a înregistrat o creștere semnificativă de la lansarea sa, în 2021, cu peste 75 de mii de utilizatori din 175 de țări, 100 de mii de vehicule și 800 de companii înregistrate. Parteneriatele MOVCAR cu liderii din industrie, inclusiv Renomia Broker, Autonom Assistance, TopLac și Pilkington, asigură că utilizatorii au acces la cele mai bune oferte de pe piață. Cu obiectivul de a deveni platforma preferată pentru proprietarii de vehicule și managerii de flote din România, MOVCAR oferă posibilitatea ca managerii de flote să își extindă asigurarea direct din aplicație. În plus, MOVCAR intenționează să automatizeze mai multe procese pentru companii, sprijinindu-le să economisească cheltuielile operaționale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0