Reţeaua Netflix va fi disponibilă clienţilor de televiziune ai Liberty Global din peste 30 de ţări

Reţeaua Netflix va fi disponibilă clienţilor de televiziune ai Liberty Global din peste 30 de ţări

Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de comunicaţii, a anunţat semnarea unui parteneriat pe termen lung cu Netflix, astfel încât conţinutul Netflix va deveni disponibil clienţilor de televiziune ai Liberty Global din peste 30 de ţări din întreaga lume. Lansarea serviciului Netflix în cadrul platformelor avansate de televiziune digitală ale Liberty Global va aduce renumitele seriale originale Netflix şi o serie întreagă de filme şi programe pentru copii în casele a milioane de abonaţi TV ai Liberty Global din Europa, America Latină şi Caraibe.

Parteneriatul continuă succesul înregistrat de lansarea serviciului Netflix în cadrul Virgin Media în Marea Britanie în anul 2013. Platformele de televiziune digitală ale Liberty Global, cum ar fi Horizon, aduc împreună conţinut TV, la cerere şi online – o experienţă completă pentru client, disponibilă oriunde şi oricând, pe toate dispozitivele.

Acordul cu Netflix se adaugă investiţiilor majore ale Liberty Global în conţinut – achiziţii, parteneriate şi programe originale, toate acestea pe lângă cele 2,5 miliarde dolari destinate anual conţinutului pentru platformele TV.

“Ne-am luat angajamentul să oferim clienţilor noştri cel mai bun conţinut şi suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu Netflix. Acest acord va aduce şi mai multă libertate abonaţilor noştri – facilitându-le accesul la o colecţie impresionantă de filme şi seriale TV, disponibile la un click distanţă, o experienţă complet integrată cu modalitatea de vizionare a programelor TV.”, a declarat Mike Fries (foto), CEO al Liberty Global.

“Acest parteneriat este rezultatul colaborării excelente pe care o avem cu Virgin Media în Marea Britanie, permiţând milioanelor de clienţi comuni din întreaga lume să acceseze cu uşurinţă un număr impresionant de programe şi filme de televiziune. împreună, aplicaţia Netflix – cu tot conţinutul extraordinar pe care îl aduce – şi media-box-urile digitale de ultimă generaţie devin mai valoroase.”, a adăugat Reed Hastings, CEO, Netflix.

Olanda este prima ţară Liberty Global unde Netflix devine disponibil pe platforma Horizon, urmare a acestui nou parteneriat, iar pe parcursul anului 2017, aplicaţia Netflix va fi disponibilă în toate celelalte ţări Liberty Global.

Odată cu lansarea aplicaţiei Netflix pe platformele digitale performante ale Liberty Global, abonaţii existenţi ai Netflix vor putea să acceseze conţinutul pe televizor pentru a se bucura de o mai bună experienţă, nemaifiind necesar niciun alt echipament de recepţie (tabletă, smartphone, laptop sau PC).

Noii clienţi ai Netflix se pot abona simplu utilizând aplicaţia direct de pe televizor pentru a putea viziona imediat conţinutul şi să se bucure de cea mai bună experienţă de televiziune.

Lansarea noii aplicaţii Netflix extinde substanţial librăria de divertisment la cerere a Liberty Global, cu peste 6.000 de ore de filme, seriale TV şi documentare, disponibile cu ajutorul unor servicii precum MyPrime sau Replay TV.

Liberty Global este un lider al industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în peste 30 de ţări în Europa, America Latină şi Caraibe. Serviciile sale 3Play – televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie – sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 29 milioane de clienţi, cu peste 59 milioane de abonamente la servicii de televiziune, internet de mare viteză şi telefonie. De asemenea, compania deserveşte 11 milioane de abonaţi de telefonie mobilă şi oferim internet WiFi cu acces la peste 7 milioane de hotspot-uri în întreaga lume.

Liberty Global desfăşoară operaţiuni în 12 ţări din Europa, brandurile incluzând Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Telenet şi UPC. Grupul LiLAC operează în peste 20 de ţări în America Latină şi Caraibe, prin brandurile VTR, Flow, Liberty, Mas Movil şi BTC. UPC România este o companie Liberty Global.

Netflix este cea mai mare reţea de televiziune prin internet din lume, cu peste 83 millioane de membri în peste 190 de ţări, care se bucură zilnic de peste 125 millioane de ore de emisiuni TV, seriale originale, documentare şi filme. Abonaţii Netflix au la dispoziţie conţinut nelimitat, oriunde şi oricând, pe orice ecran prin conexiune la internet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0