Clienții Banca Românească care dețin unul dintre noile Pachete de Cont Curent au retrageri de numerar gratuite la orice ATM din România

Clienții Banca Românească care dețin unul dintre noile Pachete de Cont Curent au retrageri de numerar gratuite la orice ATM din România

Clienții Banca Românească pot retrage gratuit numerar de la orice ATM din România daca dețin unul dintre noile Pachete de Cont Curent. Acest beneficiu este oferit indiferent dacă clientul încasează sau nu salariul într-un cont la Banca Românească sau dacă realizează sau nu un rulaj minim prin acel cont curent.

Persoanele fizice pot alege unul dintre cele 4 pachete: Pachet LIBER, Pachet LIBER PLUS, Pachet FĂRĂ FRONTIERE și Pachet FĂRĂ FRONTIERE PLUS. Banca Românească nu comisionează o serie de activități legate de conturile acestor pachete, cum ar fi: retragerile de numerar la ATM, încasări interbancare în LEI efectuate prin contul inclus în pachet, emitere și administrare card de debit inclus in Pachet, administrare lunară a serviciului internet banking, activare serviciu SMS Alert.

“Pachetele de Cont oferite astăzi de Banca Românească clienților persoane fizice se înscriu în linia de produse și servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziția clienților produse financiare simple și transparente. Pentru noi este foarte important ca fiecare client să știe de la început pentru ce servicii are de plătit și să aleagă să își folosească banii săi așa cum crede de cuviință, neîngrădit de restricții care nu țin de profilul său de client bancar”, a declarat Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.

Pachetele conțin carduri de debit contactless Standard Mastercard sau World Mastercard, produse ce au la rândul lor o serie de beneficii specifice Mastercard.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0