Brise Group, dezvoltare regională

cereals

Compania care are ca activitate principală comerțul și depozitarea de cereale, Brise Grup din Constanța, și-a extins rețeaua atât pe teritoriul țării cât și în afara ei, având în prezent centre în Bulgaria și Serbia.

”Dorința noastră este aceea de a deveni un jucator regional. Suntem deja prezenți în Bulgaria, am deschis o reprezentanță și în Serbia și ne uitam cu interes la alte piețe din jur, cum ar fi Ukraina, Ungaria. Ne dorim, de ce nu, chiar să ne extindem și în vestul Europei”, ne-a declarat Angelo Nicolae, director general Agri-Business Brise Group.

În ceea ce privește cele mai importante probleme cu care se confruntă industria cerealelor din România, reprezentantul companiei susține că dificultățile sunt generate de infrastructură.

”În principal provocarile vin din partea de infrastructură (transport și depozitare) în momentele de vârf, în campaniile de recoltare, stabilitatea recolteleor de la an la an, pentru a permite contracte ferme din timp. O altă problemă este poate presiunea țărilor mari din bazinul Marii Negre, Rusia și Ukraina care pot produce mult mai mult și mai ieftin punând presiune pe prețuri”, a completat Angelo Nicolae.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0