Academia de Studii Economice Bucureşti, Asociaţia Pro Magna şi Business Club lansează a treia ediţie a proiectului de business “Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat”

Academia de Studii Economice Bucureşti, Asociaţia Pro Magna şi Business Club lansează a treia ediţie a proiectului de business “Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat”

aseForumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat (FSDE) are ca scop mobilizarea reprezentanţilor din sistemul guvernamental, privat şi educațional, de a elaborara documente și strategii pentru îmbunătăţirea colaborării dintre cele trei sisteme şi evoluţia societăţii. Proiectul reprezintă o platforma imparţială, unde nivelul de colaborare relativ scăzut dintre factorii decizionali din mediul privat, academic şi guvernamental devine o oportunitate de cunoaştere, învăţare şi stimulează o comunicare eficientă bazată pe dezbaterea unor subiecte de actualitate.

Anul acesta, proiectul se derulează pe durata a 5 zile, în perioada 21 – 25 martie, prin implicarea tuturor facultăţilor din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE). Pe parcursul celor 5 zile de dezbateri, oricare dintre participanţi va avea posibiliatea de a discuta cu specialiştii, demnitarii şi profesorii prezenţi, aceste discuţii generând o anumită stabilitate prin implementarea unor proiecte pe termen lung.

Programul evenimentului conţine prezentarea lucrărilor academice şi dezbateri în sfera următoarelor domenii:

  • Economie Agro-Alimentară, Administraţie Publică şi Management, 21 martie;

  • Finanţe şi Contabilitate, 22 martie;

  • Comerţ şi Antreprenoriat, 23 martie;

  • Relaţii Internaţionale şi Marketing, 24 martie;

  • Cibernetică şi Economie, 25 martie.

 La ediţia de anul acesta vor fi prezenţi peste 100 de speakeri şi sunt aşteptaţi aproximativ 1500 de participanţi.

Printre invitații de onoare ai formului se numeră demnitari de rang înalt, ambasadori și importanți oameni din mediul business (Peter Barta, Dan Berteanu, Mihai Holhoș, Monica Jitariuc, Ilinca Păun și mulți alții).

Principalele canale de informare şi de activare online este reprezentate de Facebook ( https://www.facebook.com/TheFSDE) şi de site-ul www.FSDE.ro .  

Înscrierile la Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat se fac pe website-ul www.FSDE.ro.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0