ABS Financial Services, parte a TotalSoft, transferă în portofoliul său business-ul Nexia CRG Expert

ABS Financial Services, parte a TotalSoft, transferă în portofoliul său business-ul Nexia CRG Expert

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, anunță transferul business-ului Nexia CRG Expert, membră a Nexia International – una dintre rețelele globale de top de firme independente de contabilitate și consultanță – către ABS Financial Services, divizia de servicii financiar-contabile a TotalSoft.

ABS Financial Services a avut o dezvoltare dinamică în ultimii 2 ani, după achiziția sa de către TotalSoft în 2018. În prezent, divizia de servicii financiar-contabile a devenit membru al Nexia International sub numele Nexia ABS Financial Services.

Tranzacția presupune un transfer de business, prin care TotalSoft își propune creșterea cotei pe piața de outsourcing și să ofere servicii de înaltă calitate pe piața locală clienților intenaționali care colaborează cu alte firme membre Nexia International. Achiziția va include transferul portofoliului de clienți și al angajaților Nexia CRG Expert către ABS Financial Services.

Clienții Nexia CRG Expert activează în domenii precum real estate, servicii, comerț, retail, energie sustenabilă și e-commerce; beneficiind de servicii de contabilitate, fiscalitate, salarizare și administrare personal.

Potrivit reprezentanților TotalSoft, decizia va contribui la creșterea numărului de clienți și diversificarea portofoliului, prin abordarea unui segment de clienți mai mici, în contextul în care, până în prezent, ABS Financial Services s-a axat preponderent pe clienți mari și mijlocii.

„Pentru noi, alăturarea la rețeaua Nexia International înseamnă accesul la o varietate mare de clienți,  accesul la noi oportunități de dezvoltare – tehnologii și metodologii aplicate la nivel de industrie, precum și posibilitatea de a ne face cunoscuți și a crește notorietatea brandului pe piețele internaționale”, a declarat Nicoleta Vrăjescu Dobre, ABS Financial Services.

Nexia International este a noua cea mai mare rețea globală de top compusă din firme independente de contabilitate și consultanță, care oferă un portofoliu complet de servicii de audit, contabilitate, fiscalitate și consultanță.

„Spunem bun venit companiei Nexia ABS Financial Services în rețeaua noastră și în Nexia România. Vom colabora îndeaproape cu noul partener pentru a extinde gama de servicii oferite clienților din regiunea EMEA”, a adăugat Kevin Arnold, CEO Nexia International.

Cu sediul în București, Nexia ABS Financial Services are o echipă dinamică, tânără, orientată către client, compusă din 29 de specialiști cu expertiză în externalizarea serviciilor financiare: contabilitate, consultanță fiscală și servicii de salarizare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0