Agricover anunță noi numiri în conducerea Agricover Credit IFN SA

Agricover anunță noi numiri în conducerea Agricover Credit IFN SA

  • Robert Rekkers (foto) devine Președintele Consiliului de Administrație, Serhan Hacisuleyman va fi numit Director General

Agricover, liderul pieței de agribusiness din România, anunță numirea lui Robert Rekkers în poziția de Președinte al Consiliului de Administrație Agricover Credit IFN SA și a lui Serhan Hacisuleyman în funcția de Director General al Agricover Credit IFN. Confirmarea numirilor se va finaliza după parcurgerea tuturor formalităților necesare.

În urmă cu 15 ani am luat decizia de a face finanțarea simplă și accesibilă tuturor fermierilor români, convins fiind că succesul agriculturii românești este strâns legat de investiții, tehnologizare și dezvoltare sustenabilă.

În această perioadă, fermierii români au demonstrat capacitatea de a reduce rapid decalajul de productivitate față de cei mai performanți fermieri din Uniunea Europeană și cred că și noi, Agricover, am avut o contribuție importantă la acest salt major prin modelul de business inovator pe care l-am dezvoltat tocmai pentru a răspunde nevoilor reale ale fermierilor.

Doresc să îi mulțumesc în mod deosebit domnului Rekkers pentru aducerea Agricover Credit IFN pe poziția de lider în finanțarea agriculturii și sunt fericit că putem conta și mai departe pe suportul său pentru a continua să construim strategii de succes.

Îi urez un călduros “bun venit în echipă“ domnului Serhan Hacisuleyman a cărui expertiză internațională ne va ajuta să continuăm să creștem și să oferim finanțare specializată unui număr cât mai mare de fermieri, în special mici și mijlocii spune Jabbar Kanani, Președintele Consiliului de Administrație al Agricover Holding.

În 2012 am acceptat cu plăcere provocarea de a veni la Agricover, iar în acești ani am reușit să construim un business foarte puternic. Cu o valoare totală a finanțărilor de peste 2,6 miliarde RON, Agricover Credit IFN este astăzi unul dintre cei mai importanți finanțatori ai agriculturii și un partener de încredere pentru peste 4500 de fermieri. Această reușită nu ar fi fost posibilă fără oamenii din echipă, cărora țin să le mulțumesc pentru că au crezut alături de mine în potențialul enorm al agriculturii românești și în importanța implicării noastre pentru a oferi fermierilor finantarea de care au nevoie în mod simplu și rapid. Sunt onorat să continui din noua poziție de Președinte al Consiliului de Administrație pentru a contribui la dezvoltarea strategiei care să asigure continuarea creșterii sănătoaseconsideră Robert Rekkers, Președinte al Consiliului de Administrație Agricover Credit IFN.

Sunt bucuros să mă alătur Agricover Credit IFN, companie etalon în agrifinance, din poziția de Director General. Am fost foarte plăcut impresionat de modelul de business unic al Agricover și sunt hotărât să contribui la dezvoltarea pe mai departe a acestui business valoros în finanțarea agriculturii” e de părere Serhan Hacisuleyman, nominalizat Director General Agricover Credit IFN.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0