Agricover Credit are sucursală şi la Constanţa

Agricover Credit are sucursală şi la Constanţa

Agricover Credit, singura instituţie financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanţarea agriculturii, a deschis o nouă sucursală la Constanţa, a şasea la număr, potrivit unui comunicat remis mass media.

După deschiderea sucursalelor din Slobozia, Iasi şi Braila, Agricover Credit a continuat extinderea în alte trei regiuni agricole anul acesta, prin inaugurarea sucursalelor din Piteşti, Buzău şi Constanţa. Deschiderea sucursalelor vizează „eficienţa operaţională în acordarea de credite fermierilor şi proximitatea faţă de clienţii din zone cu potenţial de creştere”.

Deschiderea sucursalelor Agricover Credit face parte din strategia noastră de business centrată pe nevoile specifice ale fermierilor. Venim astfel mai aproape de fermierii din regiuni agricole cheie pentru a oferi soluții de finanțare inovatoare care contribuie la creşterea şi dezvoltarea fermelor, iar noile sucursale ne vor permite să răspundem mai rapid solicitărilor şi să creştem calitatea serviciilor oferite”, a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

Creşterea numărului de clienţi şi soluţii de finanţare specifice zonei reprezintă obiectivele companiei pentru regiunea Dobrogea, unde Agricover Credit are peste 200 de clienţi din rândul fermierilor, potrivit comunicatului de presă. Compania urmăreşte şi extinderea pe segmente specifice zonei precum zootehnie, legumicultură, pomicultură, viticultură, pe lângă cultura mare.

Dobrogea este o regiune cu tradiţie şi potenţial de dezvoltare a afacerilor în domeniul agricol. Suntem aici să oferim fermierilor soluţiile de finanţare de care au nevoie atât în activitatea curentă, cât şi pentru continuarea dezvoltării afacerii. În perioada următoare, vizăm creşterea numărului de clienţi în regiune, iar deschiderea sucursalei este dovada interesului nostru în acest sens”, a mai spus Robert Rekkers.

În anul 2015, Agricover Credit a acordat credite de 950 milioane lei la nivel naţional către 1.700 de clienţi. În prezent, portofoliul depăşeşte 1.900 fermieri parteneri. Compania oferă finanţare atât pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru achiziţia de inputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, cât şi pentru finanţarea investiţiilor (achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente).

Agricover Credit este prima instituţie financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0