Agricover Credit IFN lansează cardul FERMIER – primul card de credit Mastercard business creat special pentru fermierii din România

Agricover Credit IFN lansează cardul FERMIER – primul card de credit Mastercard business creat special pentru fermierii din România

Agricover Credit IFN  – principala instituție financiară non-bancară specializată exclusiv în finanțarea agriculturii lansează primul card de credit Mastercard business destinat fermierilor din România, care le asigură acces rapid la finanțarecu plata la recoltă. Agricover Credit IFN își continuă angajamentul asumat de a susține performanța și competitivitatea fermierilor români prin dezvoltarea soluțiilor de finanțare moderne, care să contribuie la creșterea afacerilor acestora.

“Astăzi inovația, rapiditatea și serviciile personalizate fac diferența în piață și aduc plus valoare fermierilor. Suntem preocupați în permanență să asigurăm o finanțare rapidă și sigură, de aceea am realizat acest proiect  în colaborare cu importanțiparteneri financiari internaționaliMastercard, DiPocket UAB și Nexi-SIA. Prin intermediul cardului FERMIERposesorii  își pot administra simplu și eficient capitalul de lucru accesat pentru acoperirea nevoilor din fermă.”, a precizat Robert Rekkers, General Manager Agricover Credit IFN.

„Cardul FERMIER reprezintă o inovație în domeniu și un produs unic în piață, ce contribuie la incluziunea financiară și digitalizarea unui segment specific din categoria IMM, fermierii români, având, totodată, o componentă importantă de educație financiară și suport pentru aceștia. Cardul asigură acces la toate beneficiile pe care Mastercard le pune la dispoziția deținătorilor de carduri business: programul Premium & Business, suita de servicii Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale și asigurarea gratuită pentru cumpărături online. Suntem mândri că am contribuit la dezvoltarea acestui produs și așteptăm să vedem feedback-ul din partea clienților”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

 „Cardul Fermier este un exemplu distinctiv al modului în care cardurile de plată pot fi utilizate pentru a le oferi clienților valoare și confort atunci când sunt emise în cooperare cu companii inovatoare, precum Agricover Credit IFN. Suntem onorați că am fost selectați ca emitenți ai cardului Fermier și ne angajăm sprijinul deplin pentru succesul acestui parteneriatdeosebit cu Agricover Credit IFN, Mastercard și SIA”, a declarat Fedele Di Maggio, CEO DiPocket UAB.

Suntem bucuroși și onorați să fim parte din proiectul primului card dedicat special fermierilor din România, unul din cele mai inovative produse lansate pe piața locală a cardurilor în ultimii ani. Avantajele evidente ale cardului de credit pentru fermieri îl vor face cu siguranță un produs de succes, iar noi vom fi aici pentru a sprijini Agricover Credit IFNși pe agricultorii români în a continua inovarea în acest domeniu.”, a declaratChifu Iulian, Sales Manager SIA Romania Payment Technologies, parte a grupului Nexi-SIA.

Cardul FERMIER. Alături de tine până când munca ta va da roade.Cardul de credit FERMIERle oferă fermierilor posibilitatea de a gestiona într-un mod facil și confortabil linia de credit acordată de Agricover Credit IFN pentru acoperirea nevoilor curente, având control și siguranță asupra tranzacțiilor efectuate. Fermierii pot achiziționa cu 0% dobândă inputuri agricole din magazinul online Agricover. Creditul poate fi rambursat anual,fiind corelat cu perioada de recoltare a culturii preponderente. ⁱCardul FERMIER este un card de business Mastercard®, emis de DiPocket UAB.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0