Alianţă UiPath – System Innovation România pentru automatizarea proceselor de business

Alianţă UiPath – System Innovation România pentru automatizarea proceselor de business

System Innovation România şi UiPath au semnat un parteneriat pentru integrarea de roboţi software în proiectele de optimizare a proceselor de business, livrate pe piaţa locală şi internaţională. System Innovation Romania va combina experienţa de zece ani în implementarea soluţiilor ERP SAP şi QlikView cu tehnologia Robotic Process Automation (RPA) de ultima generaţie dezvoltată de UiPath.

Compania a creat o linie nouă de business care se va ocupa exclusiv de managementul şi automatizarea proceselor, indiferent de sistemele informatice utilizate de client. System Innovation România şi UiPath vor ajuta astfel companiile să deruleze procese şi fluxuri de lucru cât mai fluente şi eficiente, cu minimă intervenţie umană. Noile soluţii vor susţine utilizatorii să-şi îndeplinească mai rapid sarcinile şi activităţile şi să se concentreze pe aspectele creative ale muncii lor, în locul celor de rutină.

Forţa de muncă este din ce în ce mai scumpă şi mai greu de găsit. Prin urmare, companiile au nevoie de un instrument inteligent care să reducă volumul de muncă brută şi sarcinile repetitive. Acestea blochează creativitatea angajaţilor şi le afectează productivitatea. Obiectivul nostru este să transferăm aceste sarcini către un sistem RPA şi să eliminăm intervenţia manuală. În acest sens, vom construi pachete de soluţii bazate atât pe tehnologiile UiPath cât şi pe produse proprii, integrând astfel toate sistemele informatice dintr-o companie. Expertiza de 10 ani în dezvoltarea şi implementarea de solutii software de business ne va ajuta să livram clientilor noştri proiectele de automatizare RPA, complementare celor care sunt deja în portofoliul nostru, afirmă Ciprian Condur (foto), Managing Partner, System Innovation România.

RPA poate gestiona orice proces de business care implică volume mari de date şi reguli repetitive, de la extragerea şi prelucrarea unor seturi de date din diverse documente, transfer fișiere și foldere în locații diferite, citiri şi scrieri în/din baze de date sau aplicaţii etc. Un robot software poate să automatizeze de exemplu obţinerea rapoatelor lunare de activitate, introducerea de facturi şi comenzi, prelucrarea cererilor de concediu sau a unor formulare completate de clienţi.

RPA redefinește mediul de afaceri prin impactul masiv asupra productivității, eficienței, nivelului de satisfacție al clienților, dar și al angajaților. Roboţii software pot prelua executarea sarcinilor repetitive, pe care le execută 24 de ore / zi, 7 zile / săptămână, eliminând erorile umane, rapid și în siguranță. Concomitent, colectează date și le pun la dispoziția celor ce supervizează proiectul de automatizare dintr-o organizație. RPA este agnostic, având aplicabilitate în orice industrie, iar parteneriatul cu System Information Romania dovedește că piața noastră este de asemenea pregătită pentru revoluția digitală globală,” afirmă Răzvan Atim, Head of CEE and Russia, UiPath.

Conform celor mai recente prognoze, piaţa globală de Robotic Process Automation va atinge o valoare de 5.1 miliarde USD în 2025, cu o creştere anuală de cca 30%. Evoluţia este favorizată de creşterea gradului de automatizare industrială şi a adopţiei largi a IoT-Internet of Things.

Activă pe piaţa locală din 2008, System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Compania oferă servicii complete de consultanță şi implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru organizații medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională.

Echipa de dezvoltare asigură customizări complexe ale proiectelor şi transformă SAP Business One într-o platformă specifică proceselor de afaceri ale fiecărui client. Compania are experiență, atât cu baze de date SQL cât și Hana, iar în ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru România, Bulgaria şi Serbia. System Innovation Romania integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar și unelte de analiză, precum Qlik. Baza de clienţi este foarte extinsă, de la filiale şi subsidiare ale unor companii internaţionale mari, până la jucători locali din cele mai diverse verticale economice. Printre clienții System Innovation România se numără: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech Con, ABN System International, Baker Til,Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma etc.

UiPath este platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial. Peste 1.800 de clienți – companii enterprise și agenții guvernamentale – folosesc platforma de Enterprise RPA a UiPath pentru a pune rapid în funcțiune în operațiunile de back și front office roboți software care emulează perfect și execută procese repetitive, crescând productivitatea, asigurând conformitatea și îmbunătățind experiența clienților.

Cu o comunitate internațională de peste 250.000 developeri RPA, UiPath și-a însușit misiunea de a democratiza RPA și de a sprijini revoluția digitala în afaceri. Are sediul central în New York City, iar prezența sa se extinde în 14 țări din America de Nord, Europa și Asia. Compania este susținută de finanțări Seria A, B și C în valoare de peste $400 milioane de la Accel, CapitalG, Sequoia, Kleiner, Perkins, Caufield & Byers, Credo Ventures, Earlybird’s Di.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0