Allianz-Țiriac oferă gratuit polița obligatorie de locuință la încheierea poliței facultative

Allianz-Țiriac oferă gratuit polița obligatorie de locuință la încheierea poliței facultative

Proprietarii care își asigură locuința printr-o poliță facultativă de la Allianz-Țiriac în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 primesc în mod gratuit asigurarea obligatorie (PAD) cu valabilitate de un an. 

Campania încurajează comportamentul responsabil prin asigurare și se adresează proprietarilor de locuință (de tip A) care nu sunt încă asigurați Allianz-Țiriac sau clienților Allianz-Țiriac a căror poliță a expirat în urmă cu cel puțin 30 de zile.

Sunt luate în considerare în campanie toate produsele de asigurare facultativă de locuinţă distribuite de Allianz-Ţiriac, direct sau prin intermediari. Pentru clienții care optează pentru încheierea asigurării prin intermediul website-ului www.allianztiriac.ro, Allianz-Țiriac va restitui contravaloarea asigurării obligatorii după achitarea primei. 

Prin această inițiativă Allianz-Ţiriac vine în sprijinul clienţilor săi şi le oferă protecţie completă pentru căminele lor. Spre deosebire de asigurarea obligatorie a locuinței care oferă protecție pentru trei riscuri catastrofice – cutremur, alunecări de teren, inundații – în limita a 10.000 sau 20.000 de euro, în funcție de tipul locuinței, asigurarea facultativă de la Allianz-Țiriac intervine în cazul unei game ample de riscuri, preluând cheltuielile financiare asociate la valoarea reală a locuinței.

De exemplu, asigurarea facultativă pentru locuință poate fi de ajutor și în caz de incendiu, furt, vandalism, cutremur, dar și în situații frecvente așa cum sunt avariile produse de un scurtcircuit, cele la instalațiile de apă sau la centralele termice, serviciile de asistență de urgență la domiciliu fiind incluse în asigurare.

În primele 9 luni din acest an, Allianz-Țiriac a plătit în baza asigurărilor de locuințe despăgubiri de peste 30 milioane de lei, în creștere cu 18% față de aceeași periodă a anului trecut. 

Mai multe informaţii despre beneficiile unei asigurări de locuinţă şi soluţiile pe care le propunem pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro sau direct de la partenerii de distribuție Allianz-Țiriac. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0