Allianz-Țiriac și Patria Bank își extind parteneriatul: asigurarea de locuință Allianz-Țiriac poate fi atașată creditelor cu ipotecă imobiliară acordate de Patria Bank

Allianz-Țiriac și Patria Bank își extind parteneriatul: asigurarea de locuință Allianz-Țiriac poate fi atașată creditelor cu ipotecă imobiliară acordate de Patria Bank

Parteneriatul dintre Allianz-Țiriac Asigurări și Patria Bank intră într-o nouă etapă, de consolidare, prin extinderea portofoliului de produse de asigurare pe care clienții băncii le pot atașa serviciilor bancare.

Astfel, clienții Patria Bank care contractează credite cu ipotecă imobiliară vor avea acces facil la asigurarea de locuință Allianz-Țiriac, care le permite protejarea bunurilor aduse în garanție. 

Asigurarea facultativă de la Allianz-Țiriac intervine în cazul unei game ample de riscuri, preluând cheltuielile financiare generate de apariția unui eveniment asigurat. De exemplu, asigurarea facultativă pentru locuință poate fi de ajutor în caz de cutremur, incendiu, furt, vandalism, dar și în situații frecvente, așa cum sunt inundațiile provocate de avariile accidentale ale instalațiilor de apă.

Clienții Patria Bank care au contractat un credit cu ipotecă imobiliară din portofoliul băncii, au disponibilă ofertă de asigurare a locuinței Allianz-Țiriac și pot solicita încheierea unei polițe direct în unitățile teritoriale ale Patria Bank.

Codruța Furtună, Director Vânzări și Distribuție, Allianz-Țiriac Asigurări (foto): O locuință reprezintă o investiție semnificativă, de aceea un nivel corect de protecție este esențial. Produsul de asigurare a locuinței oferit prin intermediul Patria Bank urmează standardele Allianz-Țiriac și este proiectat pentru simplitate și accesibilitate, scopul final fiind acela de a da clienților posibilitatea de a-și îndeplini visurile, fără griji. Suntem mândri să extindem parteneriatul tradițional cu Patria Bank prin includerea acestei asigurări prin care contribuim la maximizarea protecției clienților împotriva expunerii la potențiale riscuri asociate noii locuințe. 

Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale, Patria Bank: În Patria Bank punem clienții în centrul preocupărilor noastre și ne propunem să le oferim acestora o gamă completă de servicii financiare la cele mai înalte standarde. Pentru atingerea acestui obiectiv, ne bucurăm că în cadrul parteneriatului cu Allianz-Țiriac Asigurări am extins protecția oferită clienților noștri prin posibilitatea de a accesa simplu și rapid asigurările pentru imobilele aduse în garanție atunci când accesează unul dintre creditele cu ipotecă imobiliară din portofoliul băncii.

Parteneriatul dintre Allianz-Țiriac și Patria Bank a început în 2017, având ca scop protejarea financiară a clienților băncii și a familiilor acestora în cazul producerii unui eveniment nefericit, prin oferirea posibilității de a atașa asigurarea de viață și somaj la creditele de nevoi personale negarantate. Acum, prin extinderea parteneriatului, și clienții care contractează credite cu ipotecă imobiliară pot beneficia de soliditatea financiară și experiența de trei decenii în asigurări a Allianz-Țiriac. În cazul apariției unor evenimente nedorite pe durata derulării contractului de credit, clienții vor beneficia de sprijinul Allianz-Țiriac fie pentru efectuarea reparațiilor necesare la imobilul asigurat, fie pentru rambursarea împrumutului în cazul unor daune majore care afectează integral imobilul.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0