Alpha Bank Romania lansează plățile instant – clienții pot plăti și primi bani  în câteva secunde

Alpha Bank Romania lansează plățile instant – clienții pot plăti și primi bani în câteva secunde

Alpha Bank Romania lansează plățile instant, prin care clienții – atât persoane fizice cât și persoane juridice – pot trimite și pot primi bani în câteva secunde, oricând: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Prin participarea Alpha Bank Romania la schema de plăți instant pusă la dispoziție de TRANSFOND, clienții pot primi sau trimite prin online banking, în doar câteva secunde, bani către aproape toți partenerii din România.

“Într-o lume în care oamenii se așteaptă ca totul să se întâmple aici și acum, a mesajelor și răspunsurilor instant, și banii trebuie să circule în timp real, oricând, la orice oră – de luni până duminică și în timpul sărbătorilor. Suntem permanent preocupați să oferim soluții de plată moderne, rapide și sigure pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și suntem încântați să le punem la dispoziție transferurile în timp real pe care le facilitează schema de plăți instant. Mai mult, pentru clienții Alpha Bank beneficiul rapidității vine fără costuri suplimentare”, a declarat Florin Brănici, Director Digital Banking și Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

“Urăm bun venit colegilor de la Alpha Bank Romania în familia băncilor care oferă Plăți Instant și ne bucurăm să constatăm că circa 75% din piața plăților interbancare de retail, fără card, devine astfel activă în plățile în timp real, cont-la-cont, în regim 24/7/365. Cu Alpha Bank Romania și ceilalți membri ai comunității bancare care vor urma, plățile electronice de retail din România se ridică la un nivel în care, prin câteva click-uri, pe orice fel de dispozitiv electronic, la orice distanță, consumatorii și business-urile vor putea plăti și încasa bani absolut în orice moment, pentru orice activitate cotidiană”, a spus Răzvan Faer, Șef Departament Dezvoltare TRANSFOND.

Prin schema de plăți instant, consumatorii pot trimite sau primi bani oricând, chiar și în weekend, de sărbători, ziua sau noaptea. Banii ajung la destinație în câteva secunde indiferent că este vorba despre plăți pentru bunuri sau servicii achiziționate, transferuri de bani către rude, prieteni sau cunoștințe, facturi sau taxe.

Business-urile de orice mărime pot face plăți rapide către furnizori, parteneri sau angajați, serviciul de plăți instant oferind o mai bună gestionare a lichidității, fluiditate financiară și eficiență operațională.

De menționat că noua schemă de plăți pusă la dispoziție de TRANSFOND se aplică pentru tranzacțiile mai mici de 50.000 de lei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0