Ana-Maria Baciu și Andreea Bende, desemnate IP STARS de Managing IP

Ana-Maria Baciu și Andreea Bende, desemnate IP STARS de Managing IP

În iunie 2024, prestigioasa publicație Managing IP, o publicație de top în domeniul proprietății intelectuale, și-a lansat clasamentul IP STARS 2024, și a recunoscut meritele remarcabile ale Ana-Mariei Baciu și Andreei Bende, numindu-le Trade Mark Stars în clasamentele IP STARS 2024, datorită expertizei lor și rezultatelor excepționale obținute pentru clienți.

Ana-Maria Baciu, un avocat experimentat în domeniul proprietății intelectuale și reglementării, cu o carieră remarcabilă de 20 de ani și un avocat european în mărci comerciale și design, și-a demonstrat versatilitatea oferind consiliere juridică companiilor și antreprenorilor proeminenți din diverse industrii. Expertiza ei se întinde pe întregul spectru al aspectelor legate de proprietatea intelectuală, făcând-o un adevărat atu în domeniu. 

Este membră a unor organizații profesionale de mare renume precum INTA (fostă membră a Comitetului INTA de luptă împotriva contrafacerii și a Comitetului de import paralel al INTA), ECTA, AIPPI și Camera Avocaților în Brevete din România (în prezent este membru al Monitorizării). Comitet). Activitatea sa substanțială cu Camerele de Comerț Americane din România (AmCham) și Concordia (Organizația Patronală) demonstrează și mai mult angajamentul ei în promovarea intereselor profesiei de avocat. 

Andreea Bende, un profesionist cu mare experiență în domeniul proprietății intelectuale, a făcut progrese semnificative în asistarea companiilor românești și străine cu portofoliile de mărci comerciale, design, nume de domenii, drepturi de autor și drepturi conexe. Bilanțul ei remarcabil include gestionarea a numeroase proceduri administrative și argumentarea cauzelor în fața Comitetului Român de Apel, demonstrându-și expertiza și competența. 

Este membră a Camerei Avocaților în Brevete din România, licențiată ca Avocat în mărci și design. În prezent, Andreea este membru activ al INTA, al echipei europene de drept și practică în domeniul mărcilor din cadrul MARQUES (acționând în calitate de co-vicepreședinte) și al Comitetului de design din cadrul ECTA.

BACIU PARTNERS practică una dintre cele mai distinse și apreciate practici de proprietate intelectuală din România, combinând cu experiență cunoștințele aprofundate asociate mai frecvent cu firmele de IP boutique cu resursele și expertiza largi disponibile în firma de avocatură de afaceri, pe care comunitatea de afaceri le solicită pentru activități tranzacționale complexe sau soluționarea disputelor.

Clasamentul IP STARS, o evaluare extrem de respectată și riguroasă, este rezultatul unui proces anual de cercetare care acoperă mai mult de 70 de jurisdicții, ceea ce o face cea mai cuprinzătoare, cea mai importantă publicație de clasamente de specialitate pentru profesia IP. Acest proces implică transmiterea de informații, colectarea de feedback de la comentatorii pieței (inclusiv clienți și colegi) și utilizarea informațiilor disponibile publicului. Acești pași asigură o evaluare cuprinzătoare a amprentei firmei și a persoanelor în jurisdicția respectivă și în comunitatea IP în general.

Mai multe detalii despre BACIU PARTNERS și practica lor de proprietate intelectuală sunt disponibile pe pagina lor.

https://www.baciupartners.ro).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0