ARCLIFFE se lansează pe piaţa serviciilor legale din Europa Centrală şi de Est

ARCLIFFE se lansează pe piaţa serviciilor legale din Europa Centrală şi de Est

ARCLIFFE, firmă internaţională de avocatură creată de trei lideri regionali – Pepa & Dobre din România, JebwabnyLegal din Polonia şi Krutak & Partners din Republica Ceha – va opera în Europa Centrala şi de Est pentru conectarea standardelor şi culturii juridice, se arată într-un comunicat.

ARCLIFFE Logo

O alt casă de avocatură, DKKR Partners din Ungaria, va coopera cu ARCLIFFE. Compania va avea rădăcini şi în Cipru unde va colabora cu Tornaritis, un birou deschis în 1924, în Nicosia. ARCLIFFE cuprinde avocaţi seniori şi parteneri formaţi în firme internaţionale de avocatură.

Pentru noi este o ocazie excelentă să extindem geografic punctele forte ale practicii noastre, iar lucrul acesta este în beneficiul clienţilor noştri”, a declarat Tomas Krutak de la biroul din Praga.

Tomasz Jebwabny, reprezentant al biroului din Varsovia, a adaugat că ARCLIFFE „ reflectă rolul pe care-l joacă CEE ( n.r. Europa Centrală şi de Est ) într-o economie globalizată şi în cadrul Uniunii Europene”.

ARCLIFFE se va concentra pe CEE, în prezent o piaţă matură economic şi din ce in ce mai sofisticată în ceea ce priveşte cerinţele clienţilor. Ea va oferi acestor pieţe o platformă integrată şi eficientă din punctul de vedere al costurilor serviciilor”, a declarat avocatul Steven Pepa.

ARCLIFFE a fost creată ca urmare a devoltării practicilor regionale de pe piaţa de avocatură pe care le-a conectat prin înţelegerea standardelor şi culturii juridice.

Toţi avocaţii noştri cunosc şi înţeleg standardele serviciilor legale anglo-americane. Extinderea la nivel regional a cunoştintelor şi expertizei noastre locale au fost principalul vector al cooperarii noastre. Aceasta cooperare are loc sub auspiciile marii familii de firme internationale de avocatura, care au început sa faca afaceri in CEE în anii ’90, demers la care toţi partenerii ARCLIFFE au participat într-un fel sau altul”, a adăugat Edward Dobre, unul dintre avocţii principali implicaţi în configurarea ARCLIFFE.

DKKR Partners va acoperi piaţa serviciilor legale din Ungaria pentru ARCLIFFE.

„Ne poziţionăm în ARCLIFFE prin sprijinirea colegilor noştri din noua firmă. Atât clienţii existenţi, cât şi potenţialii clienţi sunt din ce în ce în ce mai interesaţi să investească în economiile emergente din Europa”, a declarat Daniel Kaszás, unul dintre liderii DKKR Partners.

ARCLIFFE România este coordonată de fondatorii firmei, avocaţii Steven Pepa şi Edward Dobre. Absolvenţi ai facultăţii Harvard, cei doi au lucrat, fiecare peste 15 ani, în firme internaţionale precum Linklaters, Dentons, McCarthy Tétrault sau White & Case. În Bucureşti, ARCLIFFE are 12 avocaţi şi acoperă toate ariile de servicii legale.

ARCLIFFE are aproximativ 40 de avocaţi internationali, dintre care 18 parteneri şi acoperă Europa Centrală şi de Est prin opt birouri din România, Polonia, Republica Cehă, Cipru, Serbia, Bulgaria, Slovacia şi Ungaria. ARCLIFFE acoperă şi toate ţările din fosta Iugoslavie, precum şi Albania, Turcia, Republica Moldova şi Ucraina.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0