Arval a finalizat achiziția  GE Capital Fleet Services

Arval a finalizat achiziția GE Capital Fleet Services

Grupul bancar francez BNP Paribas anunță că Arval a finalizat achiziția anuntata încă din iunie a.c. a GE Capital Fleet Services. Grație acestei achiziții, Arval devine lider pe piața leasingului operațional multimarcă în Europa.
Operațiunea vizează peste 160.000 de vehicule din 12 țări europene și se înscrie în cadrul unei colaborări la nivel global în care și Element Financial a finalizat o tranzacţie similară în America de Nord. Ca urmare, alianța Arval-Element Financial devine lider global, cu o flotă de peste 3 milioane de vehicule în 47 de țări și active totale de 2,4 miliarde Euro. Tranzacția a fost finalizată ca urmare a primirii tuturor aprobărilor necesare de către Comisia Europeană.
La nivel local, Arval a împlinit anul acesta 9 ani de activitate, de-a lungul cărora a contribuit activ la transformarea profundă a industriei leasingului operațional din România pe toate planurile. Demersul de calitate a serviciilor oferite reiese si din anchetele de satisfactie client, în ultimii 2 ani, Arval România obținând cel mai bun scor NPS (Net Promoter Score) dintre toate entitățile Arval la nivel global. Încă de la lansarea pe piața autohtonă, în 2006, Arval a promovat serviciul de leasing operațional, care a ajuns în prezent un instrument pe deplin recunoscut de toate tipurile de clienți din toate industriile ca fiind o modalitate modernă și eficientă de gestiune a mobilității unei companii, indiferent de talia parcului auto.
Compania și-a propus, pentru finalul anului 2015, să atingă o flotă în administrare de peste 7.500 de vehicule, în creștere cu 12% față de anul trecut si cu un nivel al investițiilor de peste 27 milioane euro numai in acest an.
Directorul General Arval Romania, Dan BOIANGIU afirma: ’’Achiziţia GE Capital Fleet Services, chiar dacă nu are un impact direct în activitatea din România, aduce pentru Arval beneficii majore legate de extinderea acoperirii geografice şi de parteneriate globale cu noi companii. Împreună cu partererul nostru strategic din America de Nord – Element Financial, am devenit liderul global incontestabil al industriei, cu o complementaritate totală în expertiză specifică a pieţelor noastre tradiţionale, garantând clienţilor noştri globali cele mai bune servicii printr-o abordare globală declinată local.’’

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0