ASE are o nouă echipă de management

ASE are o nouă echipă de management

Management ASENoua echipă de management a ASE a fost prezentată de către noul Rector al Academiei de Studii Economice, Bucureşti, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, şi-a desemnat echipa managerială cu care va conduce destinele repuatatei instituţii de învăţământ în următorii patru ani. Noii prorectori se evidenţiază prin vaste experienţe în domeniile resposabilităţilor atribuite, dobândite atât prin intermediul cercetărilor realizate, cât şi prin funcţiile pe care le-au deţinut până în prezent.

Prof. univ. dr. Roxana Sârbu – Prorector responsabil cu Activitatea didactică;

Profesorul univ. dr. Roxana Sârbu are o experienţă didactică de aproximativ 32 de ani în cadrul ASE, începută încă din anul 1984. Aceasta a absolvit studiile universitare, post-universitare şi doctorale ale Facultăţii de Comerţ, ASE, publicând de-a lungul timpului 15 cărţi de specialitate, monografii şi materiale de studiu şi 27 de articole în reviste.

Totodată, noul prorector responsabil cu activitatea didactică a fost implicat în decursul carierei academice în proiecte de cercetare ce au vizat studiul managementului calităţii educaţiei şi cercetării în învăţământul superior, Roxana Sârbu fiind distinsă cu multiple premii şi distincţii, precum Diploma „Nicolae Georgescu Roengen” pentru rezultate deosebite în activitatea de

cercetare ştiinţifică economică pe parcursul mai multor ani.

Alte detalii legate de aceasta se pot regăsi în CV-ul ataşat materialului.

CV Prof. univ. dr. Roxana Sârbu

Prof. univ. dr. Dorel Mihai Paraschiv – Prorector cu Relaţiile cu mediul economico-social şi viaţa studenţească;

Experienţa de consultant în management şi traning obţinută în cadrul numeroaselor programe pe care le-a coordonat, activitatea didactictă, cât şi cercetarea efectuată de-a lungul carierei academice îl recomandă pe prof. univ.dr. Dorel Mihai Paraschiv pentru responsabilitatea de Prorector cu relaţiile cu mediul economico-social şi viaţa studenţească.

Acesta vorbeşte fluent limba engleză şi limba franceză şi predă de mai bine de 16 ani în cadrul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE.

CV Prof. univ. dr. Dorel Mihai Paraschiv

Prof. univ. dr. Ion Smeureanu – Prorector responsabil cu Dezvoltarea infrastructurii informaţionale şi logistică;

Responsabilitatea dezvoltării infrastructurii informaţionale şi logistice nu putea reveni decât unei persoane care s-a remarcat în timp prin experienţe multiple în domeniul vizat. Aşadar, prof. univ. dr. Ion Smeureanu, Decanul Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, distins cu numeroase premii în urma activităţii de cercetare şi având o carieră didactică longevivă a fost ales pentru a a-şi însuşi atribuţiile privind dezvoltarea infrastructurii informaţionale şi logstice în cadrul ASE.

CV Prof. univ. dr. Ion Smeureanu

Prof. univ. dr. Cristian Bogdan Negrea – Prorector responsabil cu Cercetarea ştiinţifică, dezvoltare şi inovare;

Prof. univ. dr. Cristian Bogdan Negrea are în palmares o carieră didactică de aproximativ 20 de ani la Catedra de Monedă din ASE, dintre care timp de doi ani, acesta a fost profesor asociat temporar în cadrul Universităţii Paris I Panthéon-Sorbonne. Printre materiile predate de el se regăsesc: econometria financiară, gestiunea bancară şi matematica financiară.

Acesta a publicat de-a lungul timpului 3 cărţi de specialitate şi 9 articole în reviste naţionale şi internaţionale şi a participat la numeroase conferinţe atât pe teritoriul ţării cât şi în afara lui. De asemnea, prof. univ. dr. Cristian Bogdan Negrea a fost director pentru patru proiecte de cercetare (granturi), dintre care unul a fost primit din partea Guvernului Franţei şi membru în alte patru contracte de cercetare.

CV Prof. univ. dr.Cristian Bogdan Negrea

Prof. univ. dr. Constantin Marius Profiroiu – Prorector responsabil cu Relaţiile Internaţionale;

Decan al Facultăţii de Administraţie şi Management Public din 2011 până în prezent, profesorul univ. dr. Constantin Marius Profiroiu prezintă o vastă experienţă în domeniul administraţiei şi al managementului cumulată atât din activitatea de cercetător, pe parcursul studiilor şi proiectelor derulate în ţară şi în afara ei, cât şi din cea de Secretar de Stat la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi de coordonator al activităţii de Integrare Europeană şi Relaţii Externe în cadrul aceluiaşi Minister.

Din CV-ul prof. univ. dr. Constantin Marius Profiroiu, ataşat mai jos reiese mai reiese faptul că acesta a beneficiat de o bursă în SUA la Universitatea Kentucky Martin School of Public Policy and Administration şi de alte burse pe teritoriul Franţei, cea pentru studiile post-doctorale fiind din partea Guvernului Francez.

Acesta are de asemenea o experienţă didactică în cadrul ASE de aproximativ 20 ani şi vorbeşte fluent limba engleză şi limba franceză.

CV Prof. univ. dr. Constantin Marius Profiroiu

Prof. univ. dr. Eugeniu Ţurlea – Prorector responsabil cu Managementul Economico-Financiar.

Nu în ultimul rând, prof. univ. dr. Eugeniu Ţurlea beneficiază de o experienţă didactică şi de cercetare de mai bine de 35 de ani în cadrul Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, ASE, acesta implicându-se de-a lungul timpului în numeroase proiecte de cercetare şi fiind distins cu multiple premii şi distincţii precum, Diploma Nicolae Georgescu Roëgen, pentru rezultate deosebite in activitatea de cercetare ştiinţifică economică, Academia de Studii Economice Bucureşti, 2002.

Fiind Secretar de Stat, Director General şi Consilier al Ministrului Sănătăţii în cadrul Ministerului Sănătăţii Publice, acesta şi-a pus amprenta asupra managementului economico-financiar şi al asigurărilor de sănătate din instituţia menţionată în perioada 2002-2008.

CV Prof. univ. dr. Eugeniu Ţurlea

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0