Asirom a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România

Asirom a finalizat preluarea portofoliului de asigurări de la Aegon România

Asirom Vienna Insurance Group, unul dintre cei mai importanți jucători din industria asigurărilor din România, este încântată să anunțe finalizarea procesului de preluare a portofoliului de asigurări de viață de la Aegon România.

Această preluare strategică reprezintă un pas semnificativ în extinderea portofoliului și consolidarea poziției de lider a Asirom Vienna Insurance Group pe piața asigurărilor din România. Prin integrarea portofoliului Aegon România, Asirom a devenit un partener de încredere pentru un număr și mai mare de clienți, oferind o gamă diversificată de produse și servicii de asigurare adaptate nevoilor mereu în schimbare ale consumatorilor.

Prin acest transfer de portofoliu, experiență și cunoștinte ale echipei Aegon, Asirom își confirmă angajamentul de a continua să ofere soluții inovatoare și de înaltă calitate clienților săi, care vor beneficia de acces la un portofoliu extins de produse de asigurări ce acoperă o gamă largă de riscuri. O dată cu acest transfer, Asirom și-a îmbogățit portofoliul de produse oferite clienților cu o paletă acoperitoare de asigurări de viață. 

„Suntem încântați să anunțăm finalizarea procesului de preluare a portofoliului de asigurări Aegon România, în urma aprobării finale din partea ASF. Ne menținem angajamentul ferm pentru dezvoltarea segmentului de asigurări de viață, având în vedere nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și obiectivul de a le oferi soluții complete și personalizate pentru siguranța lor financiară”, a declarat Mădălin Roșu, Președinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Aegon Asigurări România este o sucursală a Aegon Polonia (Aegon Towarzystwo Ubezpieczen Na Zycie S.A.), astfel că transferul portofoliului de asigurări a fost aprobat și de către Autoritatea de Supraveghere Financiară Poloneză (KNF). Transferul celor peste 70.000 de contracte individuale și de grup a fost realizat cu respectarea prevederilor legale aplicabile. În perioada imediat următoare Asirom va transmite instințare oficială cu informațiile privind acest transfer tuturor clienților Aegon Asigurări Romania, pe canalele de comunicare alese de aceștia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0