Asirom anunță plecarea lui Bogdan Zamfirescu din funcția de Membru al Directoratului responsabil vânzări

Asirom anunță plecarea lui Bogdan Zamfirescu din funcția de Membru al Directoratului responsabil vânzări

Asirom Vienna Insurance Group anunță că Bogdan Zamfirescu, Membru Directorat responsabil cu vânzările, a decis să se retragă din echipă. Decizia de a pleca este una personală și a fost luată în urma unei evaluări atente a oportunităților și priorităților personale și profesionale.

Bogdan Zamfirescu s-a alăturat echipei Asirom in anul 2018, aducând cu el o experiență vastă și o contribuție semnificativă la dezvoltarea și creșterea departamentului de vânzări. Sub conducerea sa, Asirom a înregistrat progrese importante în extinderea portofoliului de clienți și în consolidarea poziției sale pe piața de asigurări.

„În numele întregii echipe Asirom, îi mulțumim lui Bogdan pentru dedicarea și eforturile sale remarcabile pe parcursul anilor petrecuți alături de noi. Bogdan este un lider și un coleg de încredere, iar contribuțiile sale au fost esențiale pentru succesul nostru. Îi dorim mult succes în toate proiectele sale viitoare”, a declarat Mădălin Roșu, Președinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Asirom, companie a unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare din Europa Centrală și de Est (CEE), Vienna Insurance Group, dorește să-i mulțumească domnului Bogdan Zamfirescu pentru modul în care a contribuit la transformarea Asirom și la readucerea companiei în topul asiguratorilor din România. Asirom și-a îndeplinit obiectivele într-o perioadă și un context plin de provocări, consolidându-și poziția de jucător de încredere în industria asigurărilor din România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0