Asirom sărbătorește centenarul Asigurarea Românească: Un Secol de Tradiție și Inovație în Industria Asigurărilor

Asirom sărbătorește centenarul Asigurarea Românească: Un Secol de Tradiție și Inovație în Industria Asigurărilor

Asirom, compania de asigurări cu cea mai lungă istorie din România, se pregătește să marcheze un moment deosebit în evoluția sa – împlinirea a 100 de ani de la înființarea Asigurarea Românească. Această aniversare nu este doar despre Asirom, ci este un elogiu adus durabilității și angajamentului profund în industria asigurărilor.

Cu o tradiție bogată și o contribuție semnificativă la dezvoltarea pieței asigurărilor din România, compania Asigurarea Românească Asirom invită presa, partenerii și comunitatea la o expoziție aniversară de excepție.

Evenimentul va avea loc la Palatul Ghica din București, începând cu ora 18:00, pe data de 22 noiembrie.

Expoziția va oferi o incursiune captivantă în istoria companiei Asigurarea Românească,  evidențiind momentele cheie și succesele notabile care au contribuit la dezvoltarea acestei companii de-a lungul secolului. Scopul central al expoziției este de a sublinia faptul că asigurările nu se rezumă doar la simple tranzacții financiare, ci ele reprezintă o promisiune fermă de a proteja și susține oamenii și comunitatea în fața riscurilor. Oamenii sunt elementul vital al acestei industrii, iar trecutul bogat trebuie sărbătorit pentru a reaminti tuturor de importanța acestei relații de lungă durată.

Asirom iși dorește să sublinieze angajamentul său față de comunitate și impactul pozitiv pe care l-a avut asupra societății în decursul unui secol, precum și direcțiile strategice pentru viitor, asigurându-se că moștenirea companiei Asigurarea Românească se reflectă și în evoluția industriei.

Suntem bucuroși să vă invităm să ne fiți alături la această expoziție unică unde vom sărbători împreună un secol de respectare a promisiunilor făcute prin polițele de asigurare vândute și importanța durabilității în industria asigurărilor. Așteptăm cu nerăbdare această ocazie deosebită de a onora trecutul și de a privi cu optimism către viitorul industriei asigurărilor din România.

Asirom este o companie de asigurări cu o prezență puternică pe piața românească, angajată să ofere soluții inovatoare și servicii de calitate superioară. Cu rădăcini adânci în tradiția companiei Asigurarea Românească, Asirom continuă să fie una dintre companiile de top din industria asigurărilor și să construiască viitorul asigurărilor în țară.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 30 de țări și are peste 25.000 de angajați. Grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piața bursieră austriacă și este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0