-->

Asociația Societăților Financiare din România (ALB), are un nou secretar general

Asociația Societăților Financiare din România (ALB), are un nou secretar general

Asociaţia Societăţilor Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, are, începând cu luna iunie 2018, un nou secretar general, în persoana Ninei Puiu, la expirarea mandatului Melaniei Hăncilă.
Nina Puiu are o experiență profesională de peste 20 de ani în industria serviciilor financiar bancare,
din care aproape jumătate în cadrul Raiffeisen Leasing, unde a ocupat pe rând funcțiile de Director Financiar si Director General Adjunct. Începând cu August 2013, Nina Puiu a fost numită Membru Neexecutiv Independent al Consiliului de Administrație în cadrul Băncii de Export – Import a
României EximBank S.A.
„Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Nina Puiu, un nume sinonim cu performanța pe piața de leasing. Cooptarea unui profesionist valoros și manager recunoscut în echipa ALB ne aduce mai aproape de obiectivele pe care ni le-am fixat, de a dezvolta industria financiară nonbancară în beneficiul clienților și partenerilor noștri și de a contribui la îmbunătățirea educației financiare în România” a declarat Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing și Președinte al ALB.
„Sunt onorată și încântată să reprezint principalele instituții financiare de leasing și de credit de consum din România, și totodată am convingerea că pot să îmi aduc aportul la promovarea acestora după cele mai bune practici si conform cu cele mai înalte standarde de profesionalism”, a declarat Nina Puiu, noul secretar general al ALB.
ALB Romania ȋi multumește Melaniei Hăncilă pentru contribuţia sa la dezvoltarea Asociaţiei și pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovadă. Melania Hăncilă va continua să colaboreze cu ALB ȋn calitate de consultant și pe proiectele speciale ale ALB.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0