Asociația Societăților Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing și credit de consum IFN, are o nouă conducere

Asociația Societăților Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing și credit de consum IFN, are o nouă conducere

Asociaţia Societăţilor Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, și-a ales noua structură de conducere, în urma expirării mandatelor actuale.
În cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației s-a ales noul Consiliu Director: Daniela Bodîrcă, realeasă în funcția de Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB pentru al doilea mandat, Sorin Drăgulin, ales ca Vicepreședinte, Bob De Man, Florin Balcan, aleși în calitate de membri, la care se adaugă realegerea membrilor deja existenți Miruna Senciuc și Liviu Şerban.
„În cei 17 ani de existență, ALB România a dovedit că este o asociație importantă, cu participare activă în cadrul proiectelor cu impact pentru industriile de leasing și credit de consum. Asociația s-a implicat constant ca punte de legătură și dialog între jucătorii din industrie și autorități, în scopul încurajării unui cadru legislativ cu aplicabilitate practică. Sunt onorată să continui misiunea de Președinte în cadrul ALB și le mulțumesc membrilor pentru încredere. Alături de colegii din ALB vom continua proiectele în derulare și vom pune bazele unor noi ințiative prin care să contribuim la progresul economic, acționând întotdeauna cu responsabilitate și prin promovarea celor mai bune practici și standarde etice și profesionale.”, a declarat Daniela Bodirca, Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB.

ALB Romania este o asociație profesională cu tradiție în sectorul financiar, care reprezintă două industrii dinamice.

Consiliul de Leasing va fi condus de Daniela Bodîrcă (CEO al UniCredit Leasing IFN S.A.), în calitate de Președinte, Liviu Șerban (Director General Idea Leasing IFN S.A.) și Bob De Man ( CEO al Raiffeisen Leasing IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinti.
Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi asigurată de către Sorin Drăgulin, (CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), în calitate de Președinte, Miruna Senciuc (CEO al BNP Paribas PF SA Paris Suc. Bucuresti) și Florin Balcan (Director General Provident Financial Romania IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinţi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0