Autovit.ro simplifică achiziția de mașini prin acces la finanțare oferită de Cetelem

Autovit.ro simplifică achiziția de mașini prin acces la finanțare oferită de Cetelem

  • Autovit.ro și Cetelem (BNP Paribas Personal Finance Sucursala București) sprijină potențialii cumpărători să obțină un credit de nevoi personale de până la 225.000 de lei fără garanții pentru achiziționarea unei mașini noi sau second-hand;
  • Utilizatorii Autovit.ro pot simula valoarea și durata împrumutului și completa un formular de contact direct pe site, urmând să fie contactați în aproximativ 24 de ore pentru consultanță financiară personalizată;
  • ro și Cetelem promovează finanțarea responsabilă, iar suma acordată și rata lunară fixă sunt stabilite împreună cu clientul, în funcție de bugetul și nevoile acestuia;
  • Oferta de credit personalizată reprezintă un angajament transparent, conștient, sigur, solicitat și apreciat de utilizatorii celei mai mari platforme online de anunțuri auto;
  • Potrivit datelor Cetelem, valoarea medie contractată de clienți pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro. 

Autovit.ro vine în sprijinul utilizatorilor celei mai mari platforme online de anunțuri auto și oferă posibilitatea accesării unui credit pentru achiziționarea unei mașini noi sau second-hand în condiții transparente, printr-un parteneriat cu Cetelem. Clienții trebuie să aibă vârsta între 18 și 70 de ani și minimum trei luni vechime la locul de muncă. Creditul poate fi accesat și de persoane fizice autorizate sau pensionari.

Prin acest parteneriat, Autovit.ro și Cetelem facilitează accesul la credite de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziția de autoturisme, transformând cea mai mare platformă online de anunțuri auto într-un furnizor de soluții financiare complete pentru achiziția de mașini.

“În actualul context economic și geo-politic, oamenii au nevoie de stabilitate financiară, de predictibilitate, de ajutor specializat. Autovit.ro înseamnă mai mult decât o platformă de anunțuri auto, înseamnă un partener de încredere pentru utilizatorii noștri și vrem să le punem la dispoziție cât mai multe instrumente pentru a lua decizii corecte și potrivite nevoilor lor. De aceea am și oferit posibilitatea ca aceștia să verifice istoricul mașinii dorite direct pe site-ul nostru sau să acceseze un credit de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziția ei. Informația este putere și chiar ne dorim ca utilizatorii Autovit.ro să cunoască toată, toată povestea mașinii lor și cum să o obțină”, a declarat Sorin Bălan, Head of Operations Autovit.ro & OLX Motors.

Avantajele unui credit auto Cetelem, accesat direct prin intermediul platformei Autovit.ro, presupune avans și comision de analiză zero și rate fixe pe durata creditării. Creditul este flexibil, adaptat bugetului, iar durata contractului este între 6 și 60 luni, cu posibilitatea de închidere anticipată. Autoturismul se înmatriculează direct pe numele solicitantului creditului. Totodată, prin acest parteneriat, clienții Autovit.ro pot accesa și un card de credit care poate fi folosit pentru service auto sau pentru achiziționarea de accesorii auto.

„Suntem încântați să punem la dispoziția clienților o nouă posibilitate de finanțare a proiectelor personale prin produsele de creditare oferite de banca noastră. Prin intermediul colaborării cu Autovit.ro, cea mai mare platformă online de anunțuri auto din România, continuăm să facilităm accesul la o creditare transparentă, în rate fixe. Oferim clienților posibilitatea de a-și realiza proiectele în mod responsabil, ajutându-i să-și gestioneze eficient și predictibil bugetul din prima și până în ultima lună a creditului. În plus, produsele financiare pot fi accesate rapid, din confortul propriei locuințe, telefonic sau online, fără a fi necesare deplasări ce consumă timp”, a spus Liviu Purcărea, Director Vânzări și Dezvoltare Comercială BNP Paribas Personal Finance Sucursala București.

Autovit.ro a creat pentru utilizatori o pagină dedicată finanțării pe site. Aici utilizatorii pot simula valoarea și durata împrumutului și completa un formular de contact, urmând să fie contactați în aproximativ 24 de ore de un consultant Cetelem pentru consultanță financiară personalizată ://blog.autovit.ro/cetelem/.

Autovit.ro are un volum mare de oferte disponibile pesite (www.autovit.ro), peste 35.000 de anunțuri active de autoturisme în fiecare lună, peste 3 milioane de vizitatori și peste 1.000 de dealeri auto prezenți pe platformă.BNP Paribas Personal Finance – Cetelem oferă asistență și consiliere specializată, credite de nevoi personale pentru achiziționarea de autoturisme, card de credit pentru service și accesorii auto, analiză și răspuns rapid pentru fiecare dosar depus.

Potrivit datelor băncii, caracteristicile clientului care achiziționează o mașină prin credit de nevoi personale definesc un client matur, cu vârsta de 40 de ani, din mediul urban, de sex masculin, căsătorit, cu studii medii sau superioare, venituri peste medie, proprietar al propriei locuințe sau care face parte dintr-o locuință multigenerațională. Valoarea medie contractată de clienți pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro.

Noul parteneriat cu Autovit consolidează poziția BNP Paribas Personal Finance – Cetelem în topul jucătorilor de pe piața creditelor de consum din România, adăugând valențe noi prin diversificare și potențial.

Autovit.ro și BNP Paribas Personal Finance încurajează deciziile financiare inteligente și bine documentate și pune la dispoziție toate resursele necesare pentru alegeri informate, atunci când este vorba de cumpărarea unei mașini.

În 2021, piața mașinilor second-hand din import a crescut, iar tranzacțiile cu mașini second-hand pe plan intern au avut cel mai bun an din istoria lor. Piața mașinilor second-hand din import a crescut de la 381.495 unități în 2020 la 395.759 unități în 2021 și s-au înregistrat 20% mai multe reînmatriculări, versus anul anterior. Luna martie 2021 a marcat 63.998 de mașini reînmatriculate, fiind luna cu cele mai multe mașini înmatriculate din istoria României.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1