Banca Românească lansează Creditul FIT

Banca Românească lansează Creditul FIT

Banca Românească a lansat Creditul FIT (http://www.creditulfit.ro/), un produs prin intermediul căruia clienții se pot bucura de una dintre cele mai mari sume pe care o pot împrumuta cu costuri foarte mici.

Pentru accesarea Creditului FIT nu se percepe comision de analiză, nu se solicită adeverință de venit sau alte documente (în cazul salariaților/pensionarilor) și nu sunt necesare garanții imobiliare sau justificarea destinației creditului.

Produsul poate fi folosit si pentru refinantare. Clientul primeste raspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obtinuta (suma maximă ce poate fi obtinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate in cererea de credit; raspunsul nu reprezintă decizia finală de finantare a bancii; decizia finală de finantare va fi comunicată dupa analiza de credit).

Suma minimă împrumutată este de 1.000 RON, suma maximă este 110.000 RON, iar perioada maximă este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanțează credite acordate înainte de 28.10.2011.

“Noul produs, Creditul FIT, completează linia de produse și servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziția clienților produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Românească este foarte important ca fiecare client să știe de la început costurile produsului pe care intenționează să îl achiziționeze, astfel încât să își poată folosi eficient resursele financiare”, a declarat Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.

Mai mult, vizitatorii paginii de Facebook Banca Românească sunt invitați să participe la cea de a VII- a Convenție Internațională de Fitness (detalii pe http://bit.ly/Conventia_Internationala_Fitness), iar 5 dintre aceștia pot primi chiar invitații duble la eveniment – detalii pe http://bit.ly/Facebook_Banca_Romaneasca.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0