Banca Transilvania, partenerul baschetului românesc şi în acest an

Banca Transilvania, partenerul baschetului românesc şi în acest an

Banca Transilvania (BT) şi Federaţia Romană de Baschet (FRB) continuă parteneriatul început în 2016, destinat susţinerii performanţei şi inspirării copiilor şi tinerilor. BT va susţine inclusiv în acest an activitatea şi planurile FRB, echipele naţionale, precum şi proiectele de voluntariat în baschet şi cele educaţionale. Colaborarea de până acum a avut impact pozitiv pentru peşte 30.000 de sportivi legitimaţi, începând chiar de la copiii de 7-8 ani.

„Investiţiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiţii în România, în performanţa şi în viitoarele generaţii. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc şi ne bucurăm să facem echipa, şi de acum încolo, cu Federaţia Romană de Baschet. Avem încredere că managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc şi la performanţele superioare ale acestuia”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

”Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulţi sportivi, dar şi de amatori începând de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunţa continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem încântaţi de faptul că vom face echipa în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, şi mă refer aici atât la cele care vizează performanta – de la procesele de selecţie naţională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiţie în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naţionale – cât şi la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educaţie prin baschet”, a precizat Emilia Carmen Tocală, Preşedintele Federaţiei Romane de Baschet.

De-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alături de sportivi în competiţii şi evenimente precum EuroBasket, Cupa României, All Star Game, Ghiţă Mureşan Summer Câmp, Campionatul Naţional de Baby şi Mini Baschet, dar şi în proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finanţator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca şi al echipei U-Banca Transilvania.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0