Banking Innovation: Piraeus Bank România oferă  în exclusivitate asigurarea de sănătate Ergo Korrekt, împreună cu Ergo România

Banking Innovation: Piraeus Bank România oferă în exclusivitate asigurarea de sănătate Ergo Korrekt, împreună cu Ergo România

Piraeus Bank România oferă clienților săi, începând cu 1 octombrie, în exclusivitate și timp de 3 luni, un produs de asigurare dedicat tratării cancerului. Lansat în parteneriat cu Ergo Asigurări de Viață, Ergo Korrekt acoperă costurile de tratament în clinici specializate din străinătate pentru cei care se îmbolnăvesc de cancer sau descoperă orice tip de tumori maligne în perioada asigurată, în limita a 500.000 de euro pe an, cu o limită de 1.000.000 de euro pe viață.
„Continuăm să ne îndeplinim angajamentul de a inova pe piața financiară din România și de a ne diferenția prin produse și servicii cu adevărat valoroase pentru clienții noștri. Pe măsură ce înțelegem așteptările lor, dezvoltăm proiecte care să-i sprijine pentru a investi în lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Un român din patru se îmbolnăvește de o formă de cancer până la vârsta de 75 de ani, iar an de an se înregistrează 78.000 de cazuri noi. Produsul de asigurare pe care-l oferim acum exclusiv clienților noștri, alături de Ergo România, vine cu beneficii unice în acest moment pe piață, care le dă posibilitatea să-și asigure cel mai de preț bun: propria lor viață”, a declarat Mădălina Teodorescu, Deputy CEO Piraeus Bank România.
Polița de asigurare funcționează în 3 pași, gândiți pentru susținerea nevoilor celor aflați în această situație, după cum urmează:
1. Diagnosticul este confirmat și se stabilește un plan de tratament împreună cu experți cunoscuți la nivel mondial, specializați în tratarea fiecărui tip de cancer.
2. Pacientului i se prezintă opţiunile pentru tratament, într-unul din centrele afiliate din toată lumea, spre exemplu: Memorial Sloan-Kettering, Johns Hopkins.
3. Specialiștii „Best Doctors” identifică cei mai potriviți medici din rețeaua globală de specialiști, și se ocupă în primul rând de acoperirea costurilor asociate tratamentului afecțiunii, precum și de plata tuturor cheltuielilor de transport și cazare pentru pacient, dar și pentru însoțitorul său.
Suma totală asigurată ajunge până la 500.000 de euro pe an, cu o limită de 1.000.000 de euro pe viață, cu următoarele costuri, ce variază în funcţie de pragul ales:
„Am decis să lansăm în primă fază exclusiv alături de Piraeus Bank România programul nostru pilot, care susține deja sute de mii de clienți la nivel mondial în lupta cu această boală cumplită, pentru că le apreciem eforturile de a fi alături de clienții lor, nu doar ca parteneri financiari, ci și ca susținători ai sănătății lor. Realitatea din România ne-a arătat de la an la an câtă nevoie este de un asemenea produs de asigurare. Avem încredere și abia așteptăm să fim martori și în România la primele sale rezultate pozitive: vieți salvate”, a spus Mihai Popescu, CEO Ergo România.
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de S-E, prezent în 10 țări.
Ergo Asigurări de Viață România S.A. a fost fondată în 2010, ca parte a strategiei de extindere a operațiunilor în Europa Centrala și de Est și beneficiază de expertiza și susținerea financiară puternică a grupului Ergo.
Ergo este unul din cele mai mari grupuri de asigurări din Germania și Europa. La nivel global, grupul este prezent în 30 de țări, concentrându-se pe operațiunile din Europa și Asia. Ergo oferă o gamă largă de produse de asigurări și alte servicii financiare. În țara sa natală Germania, grupul Ergo este clasat între leaderii industriei de asigurări în toate segmentele de asigurări. În cadrul Grupului lucrează mai mult de 43.000 de oameni, fie în calitate de angajați, fie ca parteneri independenți exclusivi în promovarea serviciilor companiei. În 2014, Ergo a înregistrat prime de 18 miliarde de Euro și a plătit beneficii către clienții săi la același nivel.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0