BCR, în parteneriat cu Imperiul Leilor, lansează un concurs pentru antreprenori cu premii în valoare de 15.000 euro și oferă consultanță de business

BCR, în parteneriat cu Imperiul Leilor, lansează un concurs pentru antreprenori cu premii în valoare de 15.000 euro și oferă consultanță de business

  • BCR este partenerul principal al emisiunii Imperiul Leilor, de la PRO TV, încă de la primul sezon;
  • Fiecare antreprenor care va primi finanțare în cadrul sezonului patru al emisiunii va beneficia de o sesiune de coaching financiar de business din partea experților BCR;
  • 15.000 euro, valoarea totală a celor două premii din concursul George pentru afacerea ta;
  • Serie nouă de interviuri cu poveștile a 13 antreprenori, clienți BCR, despre businessuri inteligente, care inspiră, disponibilă pe PRO TV Plus.

Banca Comercială Română (BCR) este partenerul principal al emisiunii Imperiul Leilor, de la PRO TV, încă de la lansare. Cu toate acestea, sezonul patru, care începe pe 19 septembrie, aduce o serie de noutăți pentru antreprenori: de la coaching financiar de business din partea experților BCR și până la interviuri cu 13 antreprenori despre poveștile unor business-uri inteligente, care inspiră și creează impact în comunitate. În plus, concursul George pentru afacerea ta și Imperiul Leilor continuă și în acest sezon, oferind antreprenorilor posibilitatea de a câștiga premii în valoare de 15.000 de euro pentru dezvoltarea afacerilor. 

„Imperiul Leilor a ajuns la cea de-a patra ediție și ne bucurăm să fim parteneri pe termen lung în demersul de promovare a antreprenorilor români. Formatul, experiența juriului, poveștile participanților și planurile lor de business sunt cel mai bun mod de a democratiza accesul la educație financiară. Iar noi toți, telespectatorii, înțelegem cel mai bine de ce avem nevoie să susținem inițiativele și businessurile locale. Doar cu susținerea noastră, aceste afaceri pot să scaleze, să fie relevante și să pună pe lanțul valoric internațional produsele gândite, create și dezvoltate în România, pentru România”, a declarat Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR.

În sezonul patru Imperiul Leilor, fiecare dintre participanții care va primi finanțare în cadrul emisiunii, va beneficia de o sesiune de coaching financiar de business. Experții BCR vor discuta cu antreprenorii despre setarea obiectivelor, despre cash management și diversificarea surselor de finanțare, dar și despre analiza de lichiditate, solvabilitate și rentabilitate, indicatori pe care fiecare antreprenor, indiferent de dimensiunea business-ului, trebuie să îi înțeleagă aplicat.

În plus, concursul George pentru afacerea ta și Imperiul Leilor continuă, iar BCR oferă două premii în valoare totală de 15.000 de euro. Marele premiu, de 10.000 de euro, este destinat pentru investiții în creșterea businessului, iar premiul doi, de 5.000 euro, poate fi folosit pentru achiziția de soluții de business din George Store. 

Pentru a participa la concursul George pentru afacerea ta și Imperiul Leilor, antreprenorii trebuie să țină cont de pașii următori:

  • Să dețină cont George pentru afacerea ta. Cei care nu au cont George, îl pot deschide 100% online, în perioada campaniei 19 septembrie – 28 noiembrie;
  • Să completeze formularul de înscriere în concurs, disponibil pe https://www.bcr.ro/imperiulleilor;
  • Să interacțiuneze cât mai mult cu primul banking inteligent din România și să descopere funcționalitățile necesare unui business inteligent – digital onboarding, digital overdraft, tranzacții digitale, achiziții digitale de la partenerii din George Store și tranzacții digitale.

De asemenea, urmează o serie nouă de interviuri cu business-uri inteligente, care va fi disponibilă pe platformele de social media PRO TV și Imperiul Leilor, dar și pe platforma PRO TV Plus. Cristian Leonte a stat de vorbă cu 13 antreprenori BCR și a aflat povestea unor businessuri inteligente, care inspiră și creează impact real în comunitate.

Mai multe informații despre concursul George pentru afacerea ta și Imperiul Leilor sunt disponibile pe https://www.bcr.ro/imperiulleilor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0