BCR Leasing IFN SA şi CEFIN Trucks au lansat un produs de finanţare cu dobândă avantajoasă

BCR Leasing IFN SA şi CEFIN Trucks au lansat un produs de finanţare cu dobândă avantajoasă

BCR Leasing IFN SA şi CEFIN Trucks au lansat un produs de finanţare pentru achiziţia vehiculelor rulate cu o dobândă foarte avantajoasă – 4,9% pentru finanţarea în euro, variabilă (EURIBOR la 3 luni inclus) sau 5,9% pentru finanţarea în lei.
Oferta se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate care nu îşi pot finanţa integral achiziţia din resurse proprii a unui autovehicul comercial rulat, cu masa maximă autorizată peste 3.5 tone.
Cel mai important beneficiu al ofertei este dobânda foarte avantajoasă – 4,9% pentru finanţarea în euro, variabilă (EURIBOR la 3 luni inclus) şi 5,9% pentru finanţarea in lei. Clienţii pot beneficia de perioade de finanţare de până la 96 de luni şi de cote de asigurare preferenţiale, prin asiguratori agreaţi.
„Parteneriatul dintre BCR Leasing şi CEFIN Trucks răspunde nevoilor de finanţare ale unui număr mare de întreprinzători mici şi mijlocii, cu potenţial real de dezvoltare, cărora dorim să le oferim un acces confortabil la finanţare pe termen lung pentru vehicule comerciale rulate. Ştim că aceşti întreprinzători, activi în comerţ, industrie, transporturi, etc., prin determinarea lor de a se menţine pe piaţă şi de a reuşi, asigură dinamismul atât de necesar economiei”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.
Volumele segmentului de piaţă în care se tranzacţionează vehiculele rulate este de aproape 3 de ori mai mare ca număr de unităţi decât segmentul vehiculelor comerciale noi. Segmentul camioanelor rulate (cu masa maximă autorizată mai mare de 16 tone) este în creştere cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut. Vehiculele grele înmatriculate în România sunt în principal capete tractor (peste 80%).
„Am ales sa adăugam ofertei noastre destinate acestui segment de piaţă foarte dinamic o soluţie de finanţare mult imbunătăţită faţă de condiţiile standard de finanţare pentru vehicule rulate. Credem că în combinaţie cu oferta noastră multibrand de vehicule fiabile, cu vechime mică (înmatriculate în 2010 şi 2011), aflate în condiţie tehnică excelentă, această ofertă ne va ajuta să devenim mai competitivi. În încercarea de a aborda diferit şi specific segmentele de cerere, am gasit în BCR Leasing un partener de încredere care, pe langă o buna cunoaştere a pieţei auto, are experienţă şi flexibilitate”, a declarat Stefano Albarosa, CEO CEFIN Trucks.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0