BCR Leasing introduce semnătura electronică pentru clienții săi

BCR Leasing introduce semnătura electronică pentru clienții săi

Pentru BCR Leasing, digitalizarea este un obiectiv prioritar, iar compania face încă un pas în această direcție și oferă clienților săi posibilitatea de a semna electronic contractele de finanțare.

„Contextul actual ne reconfirmă că trebuie să adaptăm permanent modelul nostru de business nevoilor prezente și viitoare ale clienților. Utilizarea tehnologiei este o condiție de bază pentru eficientizarea proceselor și pentru a răspunde provocărilor unui mediu puțin predictibil. În plus, ne preocupă evoluția stării pandemice, sănătatea, siguranța colegilor și a partenerilor noștri. De aceea, considerăm că introducerea semnăturii electronice ne va ajuta să-i protejăm mai bine. În plus, vom înlesni accesul la utilizarea limitelor de leasing aprobate și vom asigura o securitate sporită documentelor. Ne concentrăm eforturile pentru a susține mediul antreprenorial și vom fi aproape de acesta, doar la un click distanță ”, a declarat Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN.

BCR LEASING IFN este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT, etc.).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0