BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală George și oferă clienților, microîntreprinderi și PFA, posibilitatea să gestioneze contractele active de finanțare BCR Leasing direct din magazinul George. Noua funcționalitate este o premieră și asigură clienților BCR Leasing o experiență complet digitală, prin care pot avea un control mai bun, transparență și vizibilitate în timp real asupra contractelor de finanțare în derulare.

„BCR Leasing face încă un pas important spre digitalizarea soluțiilor sale, oferind clienților o experiență care sporește gradul de confort, accesibilitate și control asupra finanțelor. Dacă prin George, fiecare dintre noi a descoperit un mod simplu, personalizat și complet digital de a face banking, acum această experința este transferată către mediul de afaceri și către lumea leasingului financiar. Ne bucurăm să anunțăm o nouă funcționalitate dedicată clienților noștri microîntreprinderi și PFA, prin care aceștia au acces rapid și permanent la contractul de finanțare BCR Leasing. În plus, integrarea serviciilor de leasing financiar în George transformă interacțiunea pe care o avem cu clienții și ne permite să le fim alături 24/7”, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

„Adăugarea contractelor active de finanțare BCR Leasing în magazinul George este o modalitate simplă de a pune tehnologia la lucru în beneficiul clienților business. Prin această nouă funcționalitate George pentru afaceri, le propunem antreprenorilor un portofoliu de produse și funcționalități digitale, unic ca ofertă integrată pe piața din România. În același timp, continuăm misiunea de a avea un ecosistem dinamic, conectat la nevoile clienților, care se transformă și evoluează permanent”, a declarat Petruț Lixandru, Șef Departament Canale Digitale de Distribuție BCR.

În George pentru afaceri, clienții beneficiază de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finanțare la maturitatea contractuală, rata curentă din scadențar, numărul de luni rămase până la finalizarea rambursării și suma de rambursat.

Beneficiile integrării contractelor de finanțare BCR Leasing în magazinul George

 

  • Acces la detaliile contractuale și actualizări constante: clienții pot accesa informații cu privire la contractele active de finanțare de la BCR Leasing direct din magazinul George, printr-o experiență intuitivă, foarte simplă. 
  • Oferte speciale BCR Leasing: acces la oferte exclusive de leasing pentru autoturisme, motociclete și echipamente,  care includ soluții de mobilitate electrică și sustenabilă.

Activarea noii funcționalități este intuitivă și se bazează pe un proces simplu și rapid. Clienții BCR Leasing au posibilitatea de a accesa informații cu privire la contractele de finanțare de la BCR Leasing printr-un acord exprimat în George pentru afaceri. 

Un ecosistem financiar Integrat

Integrarea BCR Leasing în magazinul George este încă o etapa  pe care BCR o parcurge  în crearea unui ecosistem financiar complet, unde clienții microîntreprinderi și PFA pot avea o viziune 360 asupra situației lor financiare. Cu această nouă extindere a ecosistemului digital George, BCR consolidează rolul platformei de centru complet pentru servicii bancare, unde clienții pot monitoriza și gestiona toate aspectele vieții lor financiare într-un mod ușor și eficient, complet online: de la conturi bancare, carduri, linii de credit și împrumuturi, până la asigurări, leasing, pensii  facultative și investiții.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0