Beneficii duble pentru angajațide Paște.Valoarea cardurilor Edenred Cadouse dublează, ajungând la 300 RON

Beneficii duble pentru angajațide Paște.Valoarea cardurilor Edenred Cadouse dublează, ajungând la 300 RON

  • Tichetele cadou pe suport electronic au rămas și în 2021 al doilea cel mai dorit beneficiu de către angajații români, potrivit
  • 90% dintre comercianți apreciază impactul pozitiv al tichetelor cadou pe suport electronic.

Edenred România anunță că, din acest an, valoarea deductibilă a cardurilor cadou,pe care angajatorii le pot acorda cu ocazia Sărbătorilorde Paște, creşte de la 150 RON la 300 RON/angajat,precum și pentru fiecare copil minor al acestuia/eveniment.Valoarea de 300 RON este în continuare scutită integral de la plata impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale. Pentru valori care depășesc suma de 300 de lei, se aplică impozitul pe venit de 10% și contribuțiile sociale obligatorii.

Post-pandemie, foarte multe companii continuă să funcționeze într-un sistem de muncă hibrid, iar mobilitatea angajaților, care îmbină timpul de lucru din birou cu cel remote, reprezintă un factor important pentru înțelegerea tipului de beneficii pe care aceștia le consideră relevante șile doresc de la angajatorii lor.

„Cardulcadou rămâneal doilea cel mai dorit beneficiu de către angajații români, potrivit datelor extrase din platforma noastră de beneficii flexibile, Benefit. Pentru angajatori, acesta înseamnă o modalitate de a crește satisfacția angajaților,engagement-ul și, în cele din urmă, retenția acestora.Totodată, tichetele cadou pe suport electronic vin și cu avantaje fiscalesemnificative.Iar suma de 300 de lei, dublă față de cea pe care angajatorul i-o puteaoferi până acum salariatuluiprin tichetele cadou pe suport electronic, constituie un beneficiu cu atât mai important. Pandemia a rescris regulile după care angajatorii oferă beneficii, principalul criteriu fiind accesibilitatea la scară largă, mai ales în contextul muncii remote. Nu în ultimul rând, faptul că un card cadou poate fi utilizat în mai multe domenii comerciale, de la platforme de e-commerce până la magazine de electrocasnice sau de fashion, reprezintă încă un avantaj, dar și confirmarea faptului că astfel se creează unecosistem win-win-win, adică avantajul tuturor celor implicați: angajatori, salariați, comercianți”, a declarat Codruț Nicolau,Director General, Edenred România şi Benefit Systems.

Soluţia Edenred Cadou reprezintă o soluție actuală și flexibilă de motivare și recompensare, cu beneficiipentru angajatori, salariați și comercianți. Începând cu luna decembrie 2021, tichetele cadou se emit exclusiv pe suport electronic, conform ultimelor modificari legislative, nemaifiind disponibile în varianta pe hârtie.

Pentru angajatori, acordarea tichetelor cadou pe suport electronicreprezintă un avantaj în configurarea pachetelor salariale și accesul la facilități fiscale – deductibilitate și scutire de la plata taxelor sociale.

Angajații care folosesc cardurile cadou se bucură de o experiență de utilizare facilă, rapidă și sigură, fie că aleg să facă plata cu cardul sau directcu telefonul mobil, prin Edenred Pay, Google Pay, Apple Pay. Aceștia auacces la o rețea diversificată de comercianți parteneri din diverse domenii (frumusețe, modă, sport, cultură, IT, learning, home&deco, restaurante), beneficiind și ei de scutirea de la plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale.

Nu în ultimul rând, comercianții parteneri Edenred pot genera vânzări suplimentare, prin atragerea sumelor alocate de angajatori, precum și noi clienți. Acest lucru este confirmat și de rezultatele unui studiude percepție realizat de către Exact Business Solutions,la cererea Asociației Profesionale a Emitenților de Tichete (APET), în decembrie 2021, potrivit căruia, în contextul pandemiei de COVID-19, pentru o treime dintre comercianți, biletele de valoare (carduri de vacanță, carduri de masă și carduri cadou) au contribuit la creșterea cifrei de afaceri lunare, dar și a numărului de clienți. Conform aceluiași studiu, 90% dintre comercianți apreciază impactul pozitiv al cardurilor cadou asupra business-ului lor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0