Binance Research prezintă starea ecosistemului cripto în T4 2023: capitalizarea pieței a crescut cu 54.4% de la un trimestru la altul

Binance Research prezintă starea ecosistemului cripto în T4 2023: capitalizarea pieței a crescut cu 54.4% de la un trimestru la altul

Binance Research prezintă starea ecosistemului cripto în T4 2023, iar una dintre concluziile-cheie constă în evoluția capitalizării pieței, care a crescut cu 54.4% de la un trimestru la altul.

Al patrulea trimestru al anului 2023 a marcat o reorientare pozitivă pentru industria cripto, pe măsură ce interesul instituțional a crescut și sentimentul a redevenit pozitiv în legătură cu aprobarea viitoare a ETF-urilor spot BTC. Pe acest fundal, capitalizarea pieței a crescut cu 54,4% trimestrial.

Nivelurile 1 și 2: L2-urile au continuat să câștige tracțiune și popularitate, cu diverși furnizori de servicii care oferă stack-uri cu rollup-uri care le permit dezvoltatorilor să-și desfășoare propriile blockchain-uri personalizate.

DeFi: Suma totală blocată (TVL) în DeFi a crescut cu 38,9% trimestrial, la 53,4 miliarde USD, contribuind la sentimentul de risc ridicat manifestat prin creșterea activității pentru memecoins și airdrop farming, printre altele.

NFT-uri: Euforia din piața generală a avut efecte și în sectorul NFT. NFT-urile Bitcoin bazate pe ordinali au câștigat cea mai mare tracțiune, ocupând primele locuri în ceea ce privește volumul tranzacționat.

Jocuri: În piața jocurilor dezvoltate pe blockchain, lideri au fost BNB Chain, Ethereum și Polygon, cu o cotă de piață de aproximativ 66% în ceea ce privește numărul de jocuri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0