Black Friday 2022: cont curent cu zero costuri pe viață pentru persoanele fizice și zero costuri timp de un an la Pachetul GeniusIMM de la UniCredit Bank și dobândă fixă de 6,99% pe an la Creditul de Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing

Black Friday 2022: cont curent cu zero costuri pe viață pentru persoanele fizice și zero costuri timp de un an la Pachetul GeniusIMM de la UniCredit Bank și dobândă fixă de 6,99% pe an la Creditul de Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing

Pentru al cincilea an consecutiv, UniCredit marchează Black Friday cu oferte speciale pentru clienții persoane fizice și persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion de euro, oferte care vor putea fi accesate exclusiv pe data de 11 noiembrie 2022 între orele 09:00 – 17:00. Campania are un număr limitat de oferte, disponibile exclusiv online pe site-ul www.unicredit.ro/blackfriday și în condițiile Campaniei Black Friday. 

Concret, clienții noi persoane fizice își pot deschide la UniCredit Bank conturi curente în lei, euro și dolari SUA, cu zero costuri pentru administrare și pentru tipurile de operațiuni incluse în ofertă, pe întreaga perioadă a contractului sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing Creditul de Realizări Personale cu dobândă fixă de 6,99% pe an. În plus față de ofertele menționate mai sus, în perioada 4-11 noiembrie 2022 clienții persoane fizice se pot bucura și de oferta specială pentru cardurile de credit UniCreditCard Principal și UniCreditCard Premium oferită de UniCredit Consumer Financing. 

Pentru clienții noi persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion euro, pe data de 11 noiembrie și exclusiv pe site-ul www.unicredit.ro/blackfriday, UniCredit Bank oferă pachete GeniusIMM cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopțiunilor aferente și conturilor adiționale atașate timp de un an de la data contractării pachetului GeniusIMM.  

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail UniCredit Bank România „Sărbătorim Black Friday pentru al cincilea an consecutiv și propunem, cu această ocazie, celor care doresc să devină clienți UniCredit, oferte tranzacționale cu ZERO costuri. Odată în plus, persoanele fizice care aplică în acestă campanie se pot bucura de conturi curente cu zero costuri pe viață de la UniCredit Bank sau de credit cu dobândă competitivă și extra-puncte cadou pentru cardurile de credit de la UniCredit Consumer Financing. După succesul de care s-a bucurat campania anul trecut în rândul clienților noștri persoane juridice, avem și de această dată o ofertă specială pentru ei: Pachete GeniusIMM cu toate extraopțiunile incluse cu zero costuri pentru un an, în condițiile Regulamentului. Îi invităm pe toți cei care doresc să beneficieze de aceste oferte să urmărească pe 11 noiembrie site-ul www.unicredit.ro/blackfriday ”.

Campania „Black Friday 2022 – Contul cu zero costuri pe viață” oferită de UniCredit Bank va fi disponibilă pentru primele 1.000 de înscrieri online, clienții noi persoane fizice având posibilitatea să își deschidă un cont curent în lei, euro și dolari SUA cu un card de debit Visa Classic fizic atașat la unul dintre cele trei conturi curente din oferte. Aceștia vor beneficia de comision zero pentru întreaga perioadă a contractului semnat în baza campaniei Black Friday 2022, pentru toate tipurile de operațiuni incluse în ofertă, conform prevederilor Regulamentului aferent, disponibil pe www.unicredit.ro/blackfriday 

Totodată,  primii 200 de clienți persoane fizice care aplică online pe data de 11 noiembrie pentru un Credit de Realizări Personale în lei oferit de UniCredit Consumer Financing vor putea beneficia de o ofertă specială: dobândă fixă de 6,99%/an, pentru sume împrumutate de la 1.500 până la 150.000 de lei. Oferta de dobândă presupune deținerea sau deschiderea unui cont curent în lei la UniCredit Bank și atașarea unei asigurări de viață, în condițiile Regulamentului campaniei. În plus, primii 900 de clienți care aplică pe site pentru un card de credit UniCreditCard Premium și primii 2.000 de clienți care aplică pe site pentru un card de credit UniCreditCard Principal oferit de UniCredit Consumer Financing, în perioada 04-11 noiembrie 2022, pot primi 250 de puncte UniCredit cadou pe cardurile de credit, în cazul acordării produsului financiar (1 punct UniCredit = 1 leu), în maximum 30 de zile calendaristice de la acordarea cardului de credit. 

Nu în ultimul rând, prin campania Black Friday 2022, UniCredit Bank vine cu un număr de 200 de pachete de cont curent GeniusIMM cu posibilitatea atașării tuturor extraopțiunilor aferente și conturi curente adiționale, oferite clienților noi persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion de euro, precum și liber profesioniști, persoane fizice autorizate și persoanele juridice non-profit, care nu au cont curent deschis la UniCredit. Oferta include comisioane zero pentru administrarea pachetului, a extraopțiunilor aferente și conturilor adiționale atașate, pentru o perioadă de 12 luni de la data semnării contractului de deschidere a pachetului GeniusIMM. 

Mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentele Campaniei disponibile pe https://www.unicredit.ro/blackfriday 

Exemple de calcul:

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. („Banca“, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), în valoare de 30.000 Lei, pe o perioadă de 60 de luni, în rate egale, cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* (adaugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 31.800 Lei)/ cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară**: rata dobânzii anuală fixă este de 6,99%/6,99%, comision analiză dosar 420 Lei, eșalonat pe durata creditului în plăți lunare (perceput doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei (pentru un cont ce face parte din Oferta standard pentru serviciile de plată cont curent și tranzacții oferita de Bancă), rata lunară 640,05 Lei/ 634,22 Lei (includ și costul asigurării de viață), valoarea totală platibilă 38.403,16 Lei/ 38.053,15 Lei, DAE 8,67% (calculată la valoarea totala împrumutată de 31.800 Lei)/ 10,98%. 

*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este de 1.800 Lei, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 30.000 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni, rezultând o valoare împrumutata de 31.800 Lei. Costul finantarii de catre Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 350,03 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii anuale de 6,99% la valoarea de credit reprezentând prima unică de asigurare.

**Prima lunară de asigurare este de 30 de lei, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus. Nu există cost de finanțare asigurare. 

Produsul de credit poate fi achiziționat și fără asigurare de viață, în afara Campaniei Black Friday, în condiții de costuri diferite. 

Detalii privind produsele de credit și de asigurare pot fi regăsite aici

UniCreditCard Principal fără Asigurare de viață/ cu Asigurare de viață atașata (cu prima de Asigurare lunară, de 0,5% din suma datorată), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, pentru o limită de credit de 5.367 Lei, perioadă de creditare 3 ani (36 luni) având o dobândă fixă de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM și 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianți considerându-se că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM național sau internațional (din afara grupului UniCredit) și 60% prin plăți la comercianți, la data acordării și nu se efectuează nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunară de plată (pentru rate egale) este de 276,27 Lei / 302,88 Lei, valoarea totală plătibilă 7.645,81 Lei / 8.158,57 Lei, iar DAE este de 30,54% / 38,33%. DAE este calculată conform prevederilor legale în vigoare și cuprinde dobânda anuală fixă, comisionul de furnizare card de credit – emitere instrument de plată  0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plată de 39 Lei,  comisionul utilizare ATM național sau internațional, în afara Grupului UniCredit în valoare de 2%+ 4 Lei și, în cazul în care clientul optează pentru achiziționarea unei asigurări de viata, prima lunară de asigurare de viață de 0,5% din suma datorată (în valoare de 26,4 lei/ luna, cu zero costuri de finanțare asigurare). Produsul de Asigurare de viață atașat cardului este opțional, produsul de card de credit putând fi acordat și fără o asigurare de viață atașata. 

În cazul în care clientul dorește să atașeze produsului de credit și un produs de asigurare de viață, poate consulta detaliile și costurile aferente pe www.ucfin.ro, în secțiunea “Asigurări”. 

Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiară cu numărul RAJ 502078.

Produsele de credit și card de credit sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare aparține exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervându-și dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare în analiza de creditare, conform normelor sale interne și reglementărilor legale în vigoare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0