BNP Paribas Personal Finance București primește certificarea Best Places to Work

BNP Paribas Personal Finance București primește certificarea Best Places to Work

BNP Paribas Personal Finance SA sucursalaBucurești, prin marca sa comercială Cetelem, s-a alăturat unui grup prestigios de companii care se angajează să respecte cele mai înalte standarde în ceea ce privește mediul de lucru și excelența în resurse umane. Compania a fost recunoscută și certificată drept Best Places to Workîn România pentru anul 2022.

Scorul obținut de companie este de 80% și se bazează atât pe evaluarea realizată de Best Places to Work asupra proceselor și politicilor de HR, cât și pe rezultatele unui sondaj anonim completat de 64% dintre angajații băncii selectați pentru a participa. Pentru ambele dimensiuni (Evaluarea HR și Evaluarea angajaților) au fost luate în considerare opt categorii: Leadership, Practici HR, Compensație, Beneficii, Relația dintre angajați privindmunca în echipă,Implicarea angajaților, locul de muncă și Responsabilitatea socială corporativă. Pentru jumătate dintre aceste categorii, compania a obținut un scor de peste 80%.

Această realizare îmi întărește convingerea că prioritatea noastră este cea corectă – Oamenii noștri! Împreună cu managementul și echipele noastre de HR, dorim să promovăm și să menținem o cultură inclusivă, antrenantă și cu oportunități, precum și să ne axăm pe dezvoltarea angajaților noștri”, spune Miruna Senciuc (foto), CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala București.

Best Places to Work este un program internațional de certificare în HR care recunoaște  locurile de muncă de top din diferite țări și se concentrează pe satisfacția angajaților prin analiza a 8 factori la locul de muncă, inclusiv cultura organizațională, oportunități de creștere și  bune practici. Acest lucru le oferă angajatorilor oportunitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților lor și de a-i apreciape cei a căror experiență profesională se desfășoarăla cele mai înalte standarde.Există peste 50 de companii românești care dețin această certificare, dintre care 5 sunt reprezentanteale industriei bancare.

„Cetelem înțelege importanța de a construi talente diverse și de a depune eforturi pentru a crea un mediu în care munca angajațilorsă genereze succes, să respecte echilibrul între viața personală și cea profesională și să generezeresurse pentru a-și atinge obiectivele și a facilita o cultură a oportunităților”, spune Hamza Idrissi, Directorul de Program alorganizației Best Places to Work.

Modul de lucru și cultura organizațională pe care se bazează BNP Paribas Personal Finance au reflectat întotdeauna grija și implicarea pe care grupul le oferă în mod constant angajaților. Certificarea evidențiază atașamentul puternic algrupului față de angajații săi și creșterea profesională a acestora, managementul excelent al carierei și planificarea succesiunii, strategia de management al performanței și dezvoltarea puternică a conducerii.

„Suntem onorați să primim certificarea Best Places to Work. Această realizare confirmă angajamentul echipei de HR de a construi o cultură extraordinară la locul de muncă și un viitor împreună cu angajații noștri.Suntem mândri că aceștiase bucură de o experiență pozitivă constantă în relaționarea cu colegii și managementul și că activitatea desfășurată generează motive de satisfacție și mândrie.”, spune Florența Hamzu, Director HRBNP Paribas Personal Finance Sucursala București.

În România, BNP Paribas Personal Finance are peste 500 de angajați. Grupul acordă o importanțădeosebităangajaților săi și mediului lor de lucru, care este în mod constant adaptat în conformitate cu schimbările culturale, societale și generaționale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0