BRD a început creditarea în programul Noua Casă

BRD a început creditarea în programul Noua Casă

BRD Groupe Société Générale are la  dispoziție, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite acordarea de credite « Noua Casă » în valoare totală de aproximativ 500 de milioane de lei. În cadrul Programului, banca acordă credite cu o dobândă de IRCC + 2pp, valoarea maximă a unui împrumut fiind de 66.500 EUR (echivalent în lei) pentru finantarea unui imobil nou sau vechi, de o valoare maxima de 70.000 Eur, caz in care avansul este de 5%, respectiv de 119.000 EUR (echivalent în lei) pentru finantarea unui imobil nou cu valoare mai mare de 70.000 EUR, caz in care avansul este minimum 15%.

Perioada maximă de creditare este de 360 de luni, împrumuturile urmând să finanțeze imobile finalizate, noi sau vechi.

”Atât prin oferta proprie, cât și prin programele garantate de stat, BRD a finanţat achiziţia zeci de mii de locuinţe în toată ţara, susţinându-i astfel atât pe cei care visează să aibă propria casă, cât și economia românească în general. Prin interesul manifestat de categorii largi de clienţi, programul cu garanții de stat şi-a dovedit utilitatea, iar BRD doreşte să îl facă accesibil şi în continuare celor care doresc să beneficieze de avantajele sale. Considerăm programul Noua Casă un complement binevenit pentru oferta internă a BRD și suntem convinși că oferim astfel o gamă completă de produse ipotecare”, a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, responsabil pentru activitatea retail.

BRD este un actor de tradiție în programele de garantare derulate de stat prin intermediul FNGCIMM. Banca a acordat, în 2009, primul credit în cadrul programului Prima Casă. În total, BRD a acordat peste 57.000 credite Prima Casă, în valoare de aproximativ 10,1 miliarde de lei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0