BRD Finance are un nou  Director General: Antoine Gabizon

BRD Finance are un nou Director General: Antoine Gabizon

Antoine GabizonBRD Finance, filiala specializată în credite de consum a BRD – Groupe Société Générale are un nou Director General: Antoine Gabizon, care îi succede lui Bernard Histe, acesta fiind numit în echipa de conducere a Direcţiei de Risc a Grupului Société Générale, la Paris.

În vârstă de 55 de ani, Antoine Gabizon este absolvent al Institut d’Etudes Politiques din Paris şi al Universităţii Paris-Dauphine, cu specializarea Business Administration. Cu o carieră profesională de 30 de ani în cadrul Société Générale, Antoine Gabizon vine la conducerea BRD Finance cu o expertiză managerială diversificata pe zonele de corporate şi retail banking, dobândită atât în Franţa, cât şi în străinătate.

Misiunea noului Director General este aliniată la angajamentul pe termen lung al Groupe Société Générale faţă de piaţă şi clienţii din România şi are ca obiectiv dezvoltarea activităţii BRD Finance în domeniul creditelor de consum.

“Pe parcursul mandatului meu, împreună cu echipa de management şi angajaţii BRD Finance, ne vom concentra pe consolidarea poziţiei companiei pe piaţă şi pe dezvoltarea business-ului. În vederea atingerii acestui scop, ne vom sprijini pe avantajele noastre competitive unice: relaţia solidă şi de lungă durată cu cei mai importanţi retaileri; capacitatea de a le oferi clienţilor noştri cea mai diversificata gamă de servicii financiare din piaţă şi întregul suport al BRD – Groupe Société Générale, materializat prin accesul la finanţare, susţinerea reţelei băncii şi crearea de sinergii în cadrul Grupului. Eficientizarea proceselor interne va rămâne, bineînţeles, una dintre priorităţile mele, astfel încât să dispunem de o capacitate optimă de a garanta clienţilor şi partenerilor soluţii financiare inovative şi de calitate, în contextul unei colaborări pe termen lung”, a declarat Antoine Gabizon.

BRD Finance gestionează un portofoliu de 300.000 de clienţi şi colaborează cu aproape 5.000 de parteneri la nivel naţional. În anul 2012, compania a realizat un rezultat net de 9,8 milioane RON.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0