BRD își continuă transformarea digitală și lansează emiterea 100% online a cardurilor de credit

BRD își continuă transformarea digitală și lansează emiterea 100% online a cardurilor de credit

BRD continuă diversificarea serviciilor oferite online prin lansarea unui nou flux, destinat emiterii cardurilor de credit, accesibil pe site-ul băncii, la www.brd.ro/card-credit-online și, de asemenea, prin intermediul platformei online banking YOU BRD. Procesul de emitere este intuitiv, 100% online, documentația necesară se semnează electronic, în câțiva pași simpli, iar livrarea cardului se face la adresa furnizată de client. 

Noul flux poate fi accesat de clienții BRD care au veniturile înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Administrare Fiscală (ANAF) sau încasate într-un cont BRD.

Prin noul flux, clienții BRD pot obține carduri de credit Standard și Gold, care au beneficii extrabancare gratuite precum asigurare de călătorie in strainatate, cu acoperire inclusiv pentru membrii familiei, servicii de Concierge, acces în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj, Timișoara, Sibiu si Viena.

Ca noutate, cei care dețin deja un card de credit pot obține rapid majorarea limitei lor de credit actuale, o facilitate importantă pentru utilizatorii acestui produs

În plus, până la finalul anului 2022, clienții care obțin carduri de credit prin intermediului noului flux online vor beneficia de comision de administrare 0 pe toată durata deținerii cardului. 

Lansat în anul 2016, cardul de credit BRD oferă o serie de funcționalități atractive, precum:

Cumpărături în 6 rate fără  dobândă, oricând, la orice comerciant din lume

Rate extinse la comercianții parteneri (până la 40 de rate fără dobândă)

Perioadă de grație de până la 55 de zile

Lansarea noului flux 100% online se adaugă funcționalității similare lansate în anul 2021 pentru acordarea unui credit de consum. Până acum, obținerea unui card de credit de către clienții existenți era posibilă doar în unitățile BRD.  

”Continuăm să ne îndeplinim promisiunile la care ne-am angajat față de clienții noștri, facilitând relația cu banca și oferind o experiență mereu mai plăcută. De asemenea, îmbogățim funcționalitățile platformei YOU, care a integrat în ultima perioadă mai multe evoluții notabile, printre care plățile instant, un modul dedicat administrării cardurilor bancare și, de acum, și emiterea 100% online a cardurilor de credit”, a spus Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0