BRD lansează sezonul 2 al ”DRUMULUI BANILOR”

BRD lansează sezonul 2 al ”DRUMULUI BANILOR”

În sezonul al doilea al podcast-ului „Drumul Banilor”, pe care banca îl lansează azi, realizatorii au adus o nouă abordare editorială: vor fi 8 episoade ”în oglindă”, grupate în perechi – unul în care se discută perspectiva consumatorului și perechea lui, în care aceeași temă este tratată din perspectiva băncii. Ascultătorii podcastului vor afla informații din interior despre cum abordează băncile subiecte precum fraudele pe internet, cum se acordă creditele și ce se întâmplă când un client are dificultăți în a-și rambursa împrumutul. Episoadele vor fi publicate în fiecare zi de marți.

Cei doi realizatori ai podcastului ”Drumul Banilor”, Irina Chițu și Tudor Stoica, continuă și în acest sezon să dezbată, relaxat și pe înțelesul tuturor, teme de actualitate: Cum să nu te ”frigi” atunci când cumperi pe internet, Cum gestionezi banii în cuplu, Cum faci cumpărături înțelepte, Cum alegi – chirie sau rată la bancă. 

În plus, la fiecare al doilea episod vor participa și experți BRD care abordează cu deschidere și pricepere întrebări provocatoare precum: Ce face banca atunci când ești fraudat?, Ce face banca cu economiile tale?, Ce face banca atunci când vrei să obții un credit? sau Ce face banca atunci când nu mai poți plăti creditul?

”Mă bucur să continuăm acest proiect și în cel de-al doilea sezon și sper ca, prin el, să le aducem posibile răspunsuri celor care, în fiecare zi, folosesc serviciile băncilor. Pentru cei mai mulți dintre noi, banii sunt o resursă limitată și este cu atât mai important să știm cum, când și la ce anume trebuie să fim atenți în ceea ce-i privește”, a spus Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

„Sunt încântată să continui explorarea temelor legate de gestionarea finanțelor personale în sezonul al doilea al podcast-ului „Drumul Banilor”. Cea mai valoroasă investiție pentru fiecare dintre noi este investiția în propria persoană și cred că educația financiară este esențială pentru a avea o viață faină și prosperă, alături de cei dragi. De aceea, sunt convinsă că, ascultând episoadele din acest podcast, fiecare va găsi raspuns la propriile întrebări”, spune Irina Chițu.

Tudor Stoica adaugă: „Dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în interiorul băncii atunci când, spre exemplu, dorești un credit, episoadele acestui sezon îți vor aduce informații în exclusivitate din birourile băncii, chiar de la angajații acesteia.”

Podcast-ul „Drumul Banilor” este o resursă utilă pentru toți cei care doresc să facă cumpărături înțelepte, să se protejeze de fraude și să își gestioneze datoriile și economiile, într-un mod responsabil.

Sezonul 2 al podcast-ului „Drumul Banilor” poate fi ascultat pe platformele preferate de podcast (Anchor / Spotify / Apple Podcasts / Google Podcast) sau direct de pe site-ul www.brd.ro (https://brd.ro/drumulbanilor), alături de articole relevante, cu poveștile si informațiile abordate în varianta audio.

Cine realizează podcastul Drumul Banilor?

Irina Chițu este jurnalist, analist financiar și fondator al comparatorului bancar FinZoom.ro, unde scrie despre produsele financiare, le vorbește consumatorilor despre drepturile lor și îi ajută să se descurce printre ofertele băncilor. Irina participă la dezbateri TV si online, conferințe, susține cursuri de educație financiară, implicându-se activ în proiecte de educație alături de presa de specialitate, asociațiile de consumatori și instituțiile financiare.

Tudor Stoica este consultant în industria tehnologiei informației, fondator al podcasturilor Rețeaua și Mind Architect, creator și scriitor la somnorosi.ro și pasionat de gândirea bazată pe design și managementul serviciilor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0