Bursa de Valori Bucureşti promovează România

Bursa de Valori Bucureşti promovează România

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) și partenerii săi continuă să promoveze România pe plan internațional ca destinație principală de investiții printre cele mai atractive piețe de capital din lume, în fața investitorilor care au participat la conferința anuală din New York „Romania Investor Day”.

„În ultimii ani, piața de capital din România are o poveste captivantă, care accelerează în timp ce construim premise pentru promovarea istorică a statutului său internațional” , a declarat Ludwik Sobolewski, CEO BVB.

„România a făcut un pas gigantic atunci când a implementat o reformă profundă a pieței și, în consecință, a fost inclusă în Watchlist-ul FTSE Russell pentru promovarea la piață emergentă. Parte a acestui proces, întreaga piață locală de capital și țară au beneficiat și vor continua să beneficieze.”, a spus Lucian Anghel, Președinte BVB.

Companiile care au participat la ediția din 2017 sunt: Banca Transilvania, BRD Gr. Soc-Gen, Aeroporturi București, Bursa de Valori București, Electrica, Fondul Proprietatea, Hidroelectrica, MedLife, Nuclearelectrica, Romgaz, Salrom, Transelectrica și Transgaz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0