Cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă și mai multă iubire de Dragobete: 15% cashback instant

Cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă și mai multă iubire de Dragobete: 15% cashback instant

Pe 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea națională a iubirii, cardurile Avanpost de la Libra Internet Bank oferă deținătorilor 15% cashback instant (în limita a 500 de lei per tranzacție) pentru plățile efectuate la cei peste 500 de parteneri din rețeaua de Avanposturi – magazine online, clinici medicale private, restaurante (inclusiv delivery), agenții de turism, saloane de cosmetică, petshop-uri și multe altele.
Cardurile Avanpost sunt emise gratuit, în sucursalele Libra Internet Bank, prin serviciul de internet banking al Libra sau prin aplicațiile Libra Mobile Banking ori Libra Journey. Varianta digitală a cardurilor este disponibilă instant, printr-o experiență 100% online, la cele mai înalte standarde, având în vedere că Libra Internet Bank este prima și singura bancă din România înscrisă în programul Digital First.
Cardul Avanpost Gold vine la pachet cu asigurare de călătorie internațională pentru toată familia, access în Business Lounge în mai multe aeroporturi din țară și străinătate, trei retrageri gratuite pe lună de la orice bancomat din lume, cel mai bun curs valutar la plățile în euro prin card și cashback instant (10% în orice zi a anului, cu excepția promoțiilor care măresc procentul). Costul de administrare al cardului Avanpost Gold este de doar 4 lei pe lună.
Până pe 26 martie 2024, cardurile Libra oferă cashback 10% și la plata taxelor și facturilor, dacă tranzacțiile sunt efectuate în zilele de marți, iar cardurile sunt înscrise anterior pentru promoție pe site-ul www.priceless.com. Toate tipurile de plăți cu cardul sunt incluse: cele online (inclusiv prin Ghișeul.ro) sau cele fizice, la aparatul POS (la administrațiile financiare sau la furnizorii de utilități).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0